Honfoglalás

2016. augusztus 2. 13:25
Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából.

„Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából.

Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket.

Nem sokkal később megjöttek a rokonok és végigdúlták a vidéket, ameddig hegyekbe nem ütköztek. Ezen nagyon fel voltak háborodva az épp csak lecuccolók, de még így is meglepte őket, hogy másodszor is visszajöttek a rokonok és így kő kövön nem maradt.

Behívtak akkor csomó rokon népet letelepedni, mert kínos volt az emberhiány (kunok, besenyők, jászok). Amikor ez a kínosság nagyon ott volt, akkor saját maguk mészárolták le őket.

Tényleg csak háromszor kellett pislantani, máris jöttek a további rokonok és Mohácsnál konkrétan megszüntették az addig sem létező valamit.

Amúgy elég sok ideig nem kezdtek vele semmit, még sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Gárdonyi szívszorítóan megírja az Egri Csillagokat, ami igen szép regény, csak a történelemhez van elég kevés köze, de imádjuk.

Hahó, csak szólok, hogy a büdös Habsburgok küldték haza a gaz muszlimokat.

Akik addigra felépítették a közigazgatást, az úthálózatot, a vízvezetékeket, hozták a krumplit, a paprikát, paradicsomot, tulipánt, fürdőket, meg mindent, ami még eszünkbe juthat a Brian életéből.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegyük fel, hogy a hölgynek mindenben igaza van! (Nincs, természetesen.) Ez feljogosítja a jelenkor terroristáit arra, hogy templomban gyilkoljanak papot, kamionról járókelőt, vagy bombát robbantsanak bárhol, ahol kedvük van?

Ha a hölgy a menő, posztmodern, progresszív értelmiségi gondolkodást illusztrálja, akkor büszke vagyok arra, hogy maradi, mucsai, árvalányhajas vidéki vagyok.

A hasonlat jó! Az itteni népek anno vajon próbáltak ellenállni? Minden bizonnyal! Ezt tesszük mi is.

A hódítókat, mert hiszen honfoglalós a hasonlat, akkor maradjunk ennél, szóval a honfoglalókat az itt élőknek nem virággal, hanem puskával kell fogadni. Vagy jön a behódolás.

Mi ezért a földért sokszorosan megharcoltunk! Ha az arabok akarják ezt a helyet, mert rájöttek, hogy jobb a sivatagnál, akkor jöjjenek, és próbálják meg elvenni!

Válaszok:
rezvez | 2016. augusztus 2. 20:03

És az a érdekes benne, hogy ez az egész vélemény próbál dehonesztáló lenni, csak épp nem az. A honfoglalás és a honvédelem cseppet sem absztrakt dolog, még a 21. században sem.

Mondjuk, az, ami Izraelben van, a felületen, összehasonlítva a környezettel, nemcsak Jordániával, de akár a gazdag olajállamokkal is, imponáló.

Csak az a kérdés, h. milyen áron és mekkora segítséggel.

Nem mernék mérget venni arra, h. eleve okos a zsidó.

Ez a cikk egy rossz vicc, lehet, h. annak is szánták. Az élet, pláne a történelem nem ennyire egyszerű.

Aztán meg mentek honfoglalni Palesztínába. Az sem volt egy fáklyásmenet, és a mai napig nem az.

Pedig az ilyen embereknek elsősorban önmagukkal van bajuk, azt vetítik ki másokra. Nem az első öngyűlölő lenne, meg sajnos nem is az utolsó.

Lehet ezt-azt mondani rólunk, de nem ölettük meg vendéglátóink elsőszülötteit és nem hoztuk el ezüst edényeiket.

Ha Kazárföldön maradunk, nem lenne askenazi zsidóság, hanem Kazária a maga fix területével.

" addigra felépítették a közigazgatást, az úthálózatot, a vízvezetékeket, hozták a krumplit, a paprikát, paradicsomot, tulipánt, fürdőket, meg mindent,"

Szép, szép, de mintha lerombolók is színre léptek volna, vagy tévedek?
Galilei kör, Jászi Oszkár, Kohn Béla...
Ja, elfogyott a tinta.

„Senki sem hiszi, hogy egy japán vagy indiai gyerek angol, csak azért mert Angliában született. Ugyanez vonatkozik a zsidókra is.”
(Jewish World, London, 1915. szeptember 22.)

Bizony, erről van szó.
Érdekek és erőviszonyok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés