Schiffer: Lázár átlépett egy határt

2012. március 20. 10:27

Ha valamit nem akar megoldani a Fidesz, felállít egy bizottságot – fogalmazott az Atv-ben az LMP-s képviselő.

2012. március 20. 10:27
Schiffer András az Egyenes Beszéd című műsorban úgy fogalmazott, a Fidesz csapdába csalta magát az antikommunista retorikával, hiszen egyértelmű, hogy nem akarják megismerni a múlt titkait. Az MSZMP vagyonával kapcsolatos kérdés egyedül arra jó, hogy megcsörgessék az MSZP feje felett a bilincset, de a múltat nem akarja rendezni a legnagyobb kormánypárt – fogalmazott Schiffer. 
 
A képviselő úgy véli, először fel kell tárni az egykori állambiztonság működését, csak ezután lehet majd lusztrációról beszélni. Schiffer szerint egy közéleti vitában nem érv, hogy kinek, milyen a családfája, mindenki a saját maga tetteiért felel. Lázár János átlépett egy határt, amit egy demokrata nem lép át – fogalmazott Schiffer András, aki a műsorban elmondta, családjának nincsenek titkai.

A videó második részét itt tekintheti meg.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. március 20. 12:49
Hiába vergődik Schiffer, a tények makacs dolgok! Reggel az MTV-ben is igen ideges volt, de magarázta a lehetetlent.
szkeptikus
2012. március 20. 11:44
Ha valaki ismer valódi polgári értékeket képviselő jobbközép blogot, ahol nem alpári kocsmai stílus, gyűlölködés az uralkodó hangnem, kérem szóljon. Szerintem Magyarország akkor lesz sikeres, ha nem az itt tapasztalt stílus lesz az uralkodó.
bookmark
2012. március 20. 11:16
Tudjuk, hogy Schiffer egykor Orban ugyvedje volt ennek ellenere nem jutott neki Orban mellett jo hely a parlamentben es ennek oka van. A sertodott Schiffer az LMP-t probalta szemelyes serelmei megbosszulasara felhasznalni, amig ki nem raktak ot a frakciovezetoi szekbol. Most egyszemelyes harcat vivja Orban ellen belekapaszkodva abba az aktualpolitikai kerdesbe, ami szerinte a legtobbet arthat. Egyszemelyes frakciokent kuzd es atkozodik. Nevetseges.
bookmark
2012. március 20. 11:10
En azt mondanam, hogy a kovetkezo valasztasnal az ugynokok ne induljanak. Eleve kissebb lesz a parlament. A mentelmijog miatt akar kiderul ki volt ugynok es ki nem ugysem lesznek kirakva a tisztelt hazbol. Vagyis lehet gerjeszteni a cirkuszt, de ez a parlamenti munkatol veszi el az idot. En adnek egy csendes kivonulasi utat az ugynokoknek. Ha mar nem lesznek a reflektorok fenyeben az ugynok lista nyilvanossagra hozatala kissebb kart fog okozni. Igen, azert mert valaki ugynok volt es -itt reszletes feltarast var el az ember, kire jelentet es mit- nem jelenti azt, hogy haljon meg. Legyen joga vedekezni, ha tud. Vedekezni, de nem a parlamentbol es az orszag penzebol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!