Gyerekek miatt gyulladt ki Krasznahorka

2012. március 12. 13:56

A felvidéki vár gyerekek tarlógyújtogatása miatt égett le. Az RTL Klub stábja bejutott a várba.

2012. március 12. 13:56

Több településről érkeztek tűzoltók, a szlovák hadsereget is bevetették, a helyiek is tömegesen segítettek a tűz eloltásában. A nyárig elkészülhet a helyreállítás, amelyben a magyar kormány is segítséget nyújtana.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. március 12. 17:45
Ismételten itt a link a tűz kezdetéről http://www.youtube.com/watch?v=VNwdjYrfcBA&feature=related?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201203 Méteres lángok és erős szél.
Honfi-fi
2012. március 12. 15:27
Köztudott tény, hogy a középkori várakat és egyáltalán, minden várat pont úgy építettek meg annak idején, hogy akár egy eldobott csikkel is porig lehessen égetni. Ezzel , rengeteg időt, pénzt és energiát spóroltak meg az aktuális ostromolóknak.
durrbele
2012. március 12. 15:02
Nagy barmok vagytok ti újságírók!Ezért aztán a ti híreteknek semmi köze a valósághoz.Egymás felett álló külön épületek külön tetőszerkezetei hogyan gyulladhat ki egyszerre?Ki a franc ostromolta volna a várakat ha elég egy tarlótüzet csinálni hogy leégjen?Ja te hüle újságíró most azt mondod hát a jobb váraknál ezért voltak vizesárkok!
nyugalmazott tanár
2012. március 12. 14:59
Gyerekek miatt gyulladt ki Krasznahorka Meg a szél az oka, meg a parázs. De mit kerestek ezek ott ketten együtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!