Karsai: A Fidesz nem akar nyilvános ügynöklistát

2012. március 08. 17:06

Karsai László történész szerint rendkívül kockázatos, hogy a Fidesz huszonkét év után is becsapja az embereket, ezzel tovább rombolva az emberek politikába vetett bizalmát.

2012. március 08. 17:06
Karsai szerint az állambiztonsági múlt feltárását egy 2003-ban, kifejezetten az egykori hálózati személyek védelmére meghozott törvény akadályozza, ezt a jogszabályt tette volna semmissé az LMP javaslata. A történész szerint azonban nem véletlen, hogy a kormánypárt nem támogatta az ellenzéki párt javaslatát, ha ugyanis a Fidesznek és szövetségeseinek nem lenne takargatni valója, akkor a 2003-as törvényt azonnal megsemmisítenék. Karsai szerint az LMP-s törvényjavaslat lesöprésének legvalószínűbb oka, hogy a Fidesszel szövetségben lévő történelmi egyházak vezetői közül nagyon sokan érintettek lehetnek, és óriási botrány lenne abból, ha ez kiderülne.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. március 09. 13:22
"A Fidesz nem akar nyilvános ügynöklistát" ------------------ Hát bizony, senki sem ellensége saját magának.
antioxi
2012. március 09. 12:57
Elégetni, lezúzni, bedarálni minden listát és szalagot - és legyen már béke végre ebben az országban. A nyirségi-, baranyai-, somogyi-, stb. stb. embereket baromira nem érdekli ez az egész, sokkal fontosabb nekik az, hogy mit adjanak enni a gyerekeiknek és a bankkölcsönt törleszteni tudják. A listázási cirkusznak a melegen tartása csak és kizárólag egyrészt a megélhetési történészeknek (Karsai, Ungváry, stb), másrészt a béka segge alatt lévő LMP-sek érdeke, hogy felhivják valahogyan magukra a figyelmet. Felesleges a fáradozásuk.
tarackos
2012. március 09. 11:07
Igen, valszínű botrány lenne. És ma már tudjuk, a politikai stabilitás -vagyis a párt- mindenek előtt. Éljen a legfőbb elvtárs, éljen a párt!
liberálzöld.
2012. március 09. 10:15
Nem szabad nyilvánossá tenni az iratokat! Még a végén Fidezsesekkel telnek meg a terror háza kiállításai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!