Fehéreknek belépni tilos

2023. május 24. 12:46

A tudatos polgár – London már elesett, ne hagyjuk, hogy a szélsőségesek hazánkba is begyűrűzzenek!

2023. május 24. 12:46
null
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„Itthon, Budapesten egyelőre csak a hozzáértés számít kizáró tényezőnek egy-egy városházi pozíció megpályáztatásakor, ám a nálunk jóval haladóbb Nyugaton végre elérték, hogy száműzzék a ciszheteró, fehér népséget a közszférából!

Jurák Kata kolléganőm szúrta ki a Sadiq Khan polgármester által elnökölt Transport for London gyakornoki programjának felhívását, mely kizárja, hogy fehér emberek jelentkezzenek a brit főváros vállalatának képzésére.

Illetve azokat a feketéket és barnákat is kitiltják a programból, akik genetikailag nem, de kulturálisan a brit őslakossághoz kötődnek, azaz »fehér örökséggel rendelkeznek«: s a kiírás szerint a Stuart Ross ­kommunikációs gyakornoki programra aspirálók csak fekete, ázsiai és kisebbségi etnikai hátterűek lehetnek, továbbá olyanok, akik valamilyen afrikai, afro­karibi, ázsiai vagy más, nem fehér örökséggel rendelkeznek. A gyakornokok a képzés elvégzése után helyi önkormányzatoknál vagy éppen a londoni rendőrségnél helyezkednek el, míg mások vezető tanácsadóként, esetleg sajtófőnökként pozicionálhatják magukat a szép új woke-gender világban.”

Már több a gyakorló muszlim, mint a gyakorló katolikus Franciaországban

A statisztikák szerint a muszlim közösség jobban gyakorolja a hitét, mint a katolikus közösség Franciaországban: A lakosság 5,8 százaléka gyakorló muzulmán, 4,35 százaléka gyakorló katolikus - írja a European Conservative. A francia állami statisztikai hivatal (INSEE) éppen idén húsvétkor tette közzé jelentését a vallásgyakorlás helyzetéről Franciaországban.

 

Nyitókép: Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neeskens
2023. május 25. 12:33
Ha nálunk cigány srácoknak hirdetnek meg gyakornoki programot, akkor oda cigány gyerekeket várnak. Ebből levonni a már megint, hogy hanyatlik a Nyugat irtózatos faszság.
simonvitéz
2023. május 25. 07:24
Aki a régi Angliát szeretné látni, az jobban teszi, ha már csak a 10 ezer fő alatti telepuléseken kutakodik.
CharlieM
2023. május 25. 00:48
"London már elesett" El baszki, tök szar hely... Mekkora félhülye képességtelen szar ez a Huth is tejóég..
Jacques Foche
2023. május 24. 23:03
Lehet ezt akárhogy tekergetni, ha a bőrszín összefügg a kultúrával, az a rasszizmus definíciója. Akkor is, ha ezt ellenirányból nem illik észrevenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!