A DK talán nem tudja, hogy mindig van 134. nap?

2023. március 16. 09:47

Nehéz minket már meglepni, igaz?

2023. március 16. 09:47
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„No, de miről is van szó? Nyilván önök is értesültek arról a szörnyű balesetről, ami a minap történt az M1-es autópályán és aminek sajnos halálos áldozata is volt. Mit csinál ilyenkor egy közéleti szereplő? Részvétet nyilvánít. Ennyit, nem többet. Esetleg, ha éppen tud valamit tenni a továbbiak érdekében, akkor dolgozik. És honnan ismered fel a hazaáruló bolsit? Hogy ebből is politikai hasznot akar húzni.

A Demokratikus Koalíció ugyanis pontosan ezt tette. Röfögve-böfögve, szartól csöpögő ujjakkal, nyilván gurgulázva és heherészve valamelyik aljadék kitette a közösségi oldalukra, hogy az a porvihar, ami okozója volt a tömegbalesetnek, lehet, hogy Mészáros Lőrinc valamelyik földjéről indult útnak az autópálya felé. Kicsit csodálom, hogy ilyen értelmi és morális szinten miért nem arról értekeztek, hogy személyesen Orbán Viktor fújta a port az út mellől vagy éppen Mészáros nagy szőnyegek segítségével valahol a közelben kavarta a homokot, de eddig végül is nem jutottak el. Hogy fogalmazzak? Nagy a verseny, de ami a vágyat illeti, abban a Demokratikus Koalíció ott van a magyar néppel szemben legtöbb gonoszságot elkövetők toplistáján. Meglehetősen elől. Milyen erkölcsi mélység, milyen romlott gazemberség, milyen ocsmány, bűzlő moralitás kell ahhoz, hogy emberi tragédiát használjanak fel a céljaikra?

Ferinek és minden csatlósának tudnia kell a következőt. Mi nagyon, de nagyon türelmesek vagyunk. Hajaj, de mennyire türelmesek vagyunk.

Eltűrtük, hogy minden pénzt lenyúljatok 1990 környékén. Eltűrtük, hogy privatizációnak nevezzétek azt a szabadrablást, aminek következtében elvtársak adtak elvtársaknak és külföldi tőkéseknek szarért és húgyért nemzeti értékeket, súlyos ezer milliárdokat. Eltűrtük, hogy a politikai és gazdasági hatalmatokat 1990 után úgy vigyétek tovább, mintha mi sem történt volna. Eltűrtük, hogy a legkisebb lusztrációt is meghiúsítsátok, amire kisebb-nagyobb mértékben a keleti blokk minden egyes országában sort került.

Mindent eltűrtük. Még sokkal többet is. De a türelem nem határtalan. Mert ti is tudjátok, hogy léteznek »helikopterek meg különféle rotorok«. Azt is tudjátok, hogy mindig van 134. nap. Egy kicsit vegyetek vissza. Békés nép a magyar, nem akar fölösleges problémákat. De ilyen baloldalt látva nem mindenki, nem mindig lesz békés.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 16. 15:28
Trombi meg a prosti srácok..ugyammá..
csulak
2023. március 16. 14:13
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
CirmoS
2023. március 16. 13:20
De a türelem nem határtalan. Ezt remélem én is! Mert igaz, hogy ez a magyargyűlölő, bolsevik dollárcsürhe biztosítja a Fidesz 2/3-okat, DE azért remélem ezeket valahogy mégis eltakarítjuk! Ez nem ellenzék hanem halálos ellenség! Ráadásul a hazaáruláson meg lopáson kívül semmihez nem értenek, mondanivalójuk nincs soha! Így "csak " élősködő paraziták! Ne ilyen ellenzék legyen! Az sem megoldás, hogy nem lehet kitakarítani a komcsibolsi bírókat azért mert..... bla- bla- bla...
krotak
2023. március 16. 12:15
A mögöttem ácsorgó kisfiú megkérdezte, hogy dobhatna-e egyet ő is? Elsőre kapása lett. Mondtam: ez a hal a tied, te fogtad. Szépen megköszönte és visszadobta a vízbe. Nekem nem kell olyan hülye hal, ami akkor is bekapja a horgot, ha nincs rajta csali, csak fölötte egy műanyag fülbevaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!