Orbánt már így szeretjük

2023. február 01. 21:05

Persze mi, magyarok is lehetnénk kaméleo­nok vagy örök alámerülők, mint amivé – reméljük, átmenetileg – váltak például a V4-es barátaink.

2023. február 01. 21:05
null
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„Viktor velős gondolatai a háború alakulásáról, amelyeket az MCC médiakonferenciáján részt vevő külföldi újságírókkal osztott meg a karmelita kolostorban megtartott háttérbeszélgetésen. Biztos, hogy megint nekünk kell szembesíteni a világot a képmutatásával, nekünk kell tövestül kicsavarni a pofonfát? – horkan fel az ember.

Aztán a gyűlölködő és erősen aránytalan ukrán reakciók dacára is, vagy annál inkább hamar be kellett látni: az lett volna furcsa, ha a kormányfő a diplomácia virágnyelvén szólva altatta volna vendégeit, netán – követve a sorba szolgaian vagy félszegen beálló európai vezetőket – megtagadta volna mindazt, amit vall és amit eddig hirdetett.

Persze mi, magyarok is lehetnénk kaméleo­nok vagy örök alámerülők, mint amivé – reméljük, átmenetileg – váltak például a V4-es barátaink, élükön az új cseh államfővel, a beiktatása alkalmából elsőként és fő helyen a szankciókat hangosan üdvözlő Petr Pavellel. Bégethetnénk mi is a nyájjal vonulva, reménykedve, hogy nem belőlünk lesz a farkas vacsorája. A történelmet szemlélve ez a stratégia még nyerő is lehet.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 02. 19:53
Mindenki aljas rohadt náci, aki a magyar és oroszgyilkos hohol-zsidó mocskot vétótlanul támogatja 2014 óta, annak ellenére, hogy úgy bánnak a kinti és az itthoni magyarokkal is, mint a kutyával és úgy beszélnek hozzánk és hozzájuk is, mint a szar senkikhez. A hoholok é zsidó vezetőikkel az usa parancsára etnikai tisztogatást folytatnak 2014 óta minden nemzetiség ellen, a magyarok ellen is. Magyar támogatással persze, mert a gyáva, vétótlan köpcös geci csak dumál, de tenni nem mer semmit a magyarok érdekében. A komisszárok és az usa mocskos buzi zsidó bandájapedig mindebben támogatják a hoholokat és a zsidaikat, nincs olyan bűntény, aljasság, amit el ne néznétek nekik és a vétótlan köpcös geci ebben a bűntársuk. Miért? MErt vezetésükkel a magyarok pénzén mindeközben sajnos üzemanyaggal, élelmiszerrel, gyógyszerrel, kötszerrel, pénzzel táplálják a magyar és oroszgyilkos hohol rezsimet, a gyilkosaikat gyógyíttatják, a zsidó porontyaikat üdültetik, miközben minden szarságot megszavaznak amit a pofájukba tolnak a komisszárok, meg a mocskos buzi zsidó usa patkányok, annak ellenére, amit a magyarok ellen tesznek, amit az oroszokkal művelnek 2014 óta már. Az ellenségeit csak a csicska, vagy a gyáva szar szolgálja, pénzeli. Kevés ilyen hazug, sunyi és gyáva csicska van Európában, mint a vétótlan köpcös geci és a bandája - téged is beleértve, aki itt hazudozik, ahelyett, hogy üvöltve követelné a főnökeitől a vétót és MINDEN a hoholoknak tolt támogatás, pénz, üzemanyag, menekültjog, menekültellátás megtagadását.
-Zsolt-
2023. február 02. 12:36
Szeretitek ti mindenhogy. Csak nehogy Trianon 2 legyen a pofonfa tövestül kicsavarásából!
Lajoss
2023. február 02. 09:32
Naná,hisz ő etet benneteket,az adófizetők pénzéből.
peterk19
2023. február 02. 09:28
Ti igy szeretitek Orbant, mindenki mas a civilizalt vilagban meg utalja, mint a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!