Amíg meg nem halt, „megmondóember” volt ennél a szennymédiánál TGM is

2023. január 18. 22:18

Legalább most az egyszer – csak egyetlenegyszer – kussban maradhattak volna.

2023. január 18. 22:18
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A másik »megmondóember« természetesen Konok Péter. Ahogy – amíg meg nem halt – »megmondóember« volt ennél a szennymédiánál TGM is.

Két megjegyzés még:

1) az ugyan erős túlzás, hogy tudós lenne, de tény, hogy képességei és életútja nem feltétlenül arra predesztinálják Gábor Györgyöt, hogy ebben a pöcegödörben merítkezzék meg.

2) A mindent lehengerlő pofátlanság a nyugati homálynál és Mandula sajtópribéknél nem ismer határokat. Íme egy válogatás, hogy miket írtak korábban Gazsiról, legalább most az egyszer – csak egyetlenegyszer – kussban maradhattak volna.”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. január 20. 05:42
Hont eléggé ellentmondásos, zavaros nézeteket képvisel. A FIDESZ propaganda újságírója lényegében, de szeretne a független szerepben tetszelegni.
artojan
2023. január 20. 01:31
Halottról jót ,vagy ....... ......az igazat.Nagy dilemma ez.
Coollog
2023. január 19. 14:42
Tévedhet, aki gondolkodik. Akár sokat és nagyot is. Errefelé méltányoljuk, ha szerethető nincs is sok benne. Aki nem gondolkodik, az viszont nem téved, csak sz@r helyen áll. Azon nincs mit méltányolni. Ennyi az egész, nem bonyolult.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. január 19. 14:06
Tamás Gáspárról nem szólok holtában, hiszen nem ismertem emberként, csupán a hagyatékáról. Azt is csak utólag tudtam meg, hogy van egy fia, aki a CIA itteni hivatalos lapjának erdélyi klónjánál valami special ágens lehet. Tamás "munkásságát" egy szélsőséges, alávaló ideológia érdekében végezte, tehát az elvetendő, elítélendő. Az stand-up fellépései talán az egyetlen maradandó emlékeim róla. Ott ismert az a módszer, hogy széles publikum előtt vetik be fasz, punci, dugás, stb... kifejezéseket, és ez mindig hatalmas nevetést vált ki. Nem azért mert vicceset mondott volna a fellépő. Hanem azért, mert nem szokás ezeket nagy nyilvánosság előtt használni. A stand-up előadók legalább felének produkciója szinte kizárólag erre a hatásra épül, nulla vicc, sok fasz, stb.... Hát ilyen volt ő is, trágárkodással próbált a felszínen maradni: rendszeresen undorító módon fasisztázott, hortistázott, a legalpáribb bolsevista gyűlöletkeltést, hazudozást dobta be, hogy meghökkenést váltson ki. Az kétségtelen, hogy volt az előadásmódjában valami egyedi, valami eredeti. Volt benne valami Chaplin-i komikum, ahogyan csetlett-botlott, hogy zavaros, értelmetlen ideológiáját a közönségre tukmálja. Hasonlítsuk ezt össze más ÁVÓ-s szellemiségűekkel, pl. a 7. kerületi körzetvezető, a mosdatlan szájú bolsevista előember, a Neandermüller száraz, kegyetlen stílusával... Ég és Föld, Tamás javára. Isten bocsássa meg az egyetlen szórakoztató bolsevistánk bűneit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!