Magyarország a miénk

2023. január 26. 09:05

A magyar emberek maguk szeretnek a sorsukról dönteni.

2023. január 26. 09:05
null
Néző László
Magyar Nemzet

„Természetesen itthon minden érintett tagad, hallgat vagy éppen hülyének tetteti magát (egyeseknek, mondjuk, nem is kell ezt nagyon tettetni), senki nem tud a pénzről, senki nem látta, nem is hallott róla – szerencsétlen-ostoba Márki-Zayn kívül, aki tulajdonképpen feljelentette magát és mozgalmát, amikor elkotyogta annak idején, hogy honnan jött a pénz. A hallgatás és a tagadás érthető: még a legelvetemültebb hazaáruló sem szívesen henceg tettével, bár kivételek ebben is vannak. De hiába a csend, a sunnyogás, a vizsgálat folyik, s egyszer majd mindenkinek, aki ebben a kampányban részt vett, aki ebből a pénzből bármilyen módon részesült, számot kell adni arról, a bíróság vagy a választópolgárok előtt, miért kapta a harminc ezüstöt.

Nemrég elém került újra egy nyílt levél, amelyet több tucat amerikai nemzetbiztonsági szakember, közszereplő és politikus írt még abban az időben, amikor Joe Biden fiának laptopjáról erősen kompromittáló e-mailek kerültek elő. Ők akkor az egészet az elnökválasztást befolyásolni akaró orosz dezinformációs hadműveletnek tulajdonították, s a levél végén megjegyezték: abban a legbiztosabbak, hogy az amerikai választásokról az amerikai polgároknak kell dönteni, nem külföldi kormányoknak.

Az aláírók köre, hátországuk nagyjából ugyanaz, amelyik gátlástalanul és cinikusan, felhasználva a hatalom- és pénzéhes itteni baloldalt, meg akarta buktatni a magyar kormányt. Nekik üzenjük – mert az itteni cinkosaik ezt nem is értik: a haza nem eladó. A magyar emberek maguk szeretnek a sorsukról dönteni. Magyarország a magyaroké.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2023. január 27. 19:14
Magyarország egyelőre a magyaroké, nem a hozzátok hasonló muszkavezetőké.
LancelotDuLac
2023. január 26. 19:29
"Magyarország a miénk" XDDDDD szívjál még egy csíkot - Magyarország Putyiné
gyaloggos
2023. január 26. 18:22
NÉZŐ is söprögessen először a saját háza körül, és ha ott, a rá bízott cég körül minden rendben lesz, akkor esetleg kijjebb is merészkedhetne!
gyaloggos
2023. január 26. 18:18
SZERETNÉNK igen! DE még a levelezésünket sem tudjuk megnézni a freemailben! NAPOK óta szinte használhatatlan, ma még nem volt lehetséges belépni! NÉZŐ, reggel egy gép elé ültetnélek, és addig nem állhatnál fel, amíg be nem tudtál jelentkezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!