Csak azért is magyarok!

2022. október 19. 15:23

Az egykori és jelenlegi MSZP-SZDSZ koalíció azon örömködik, hogy a miniszterelnök „csak” Zalaegerszegen mond beszédet és nem a fényességes Budapesten.

2022. október 19. 15:23
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Lendvai Ildikótól, Gyurcsány Ferencen át Fekete-Győr Andrásig terjedő egykori és jelenlegi MSZP SZDSZ koalíció azon csámcsog, örömködik, hogy a miniszterelnök »csak« Zalaegerszegen mond beszédet és nem a fényességes Budapesten.

Kedves vidékiek, csakhogy a számomra néhány fontos helyet említsek életemből :szülőfalum, Kóny;gyermekkorom soproni nyarai; Győr, diákkorom édesbús emlékei;Révfülöp örök nyaram; Csobánc és Somló bortól vidám percei – itt ugyanolyan csodás magyar emberek élnek, mint Budapesten, akik – hasonlóan a zalaegerszegiekhez – nem érdemlik meg a »csak« gőgjét!

De, hát ezt tudjátok, április 3-án erre is választ adtunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2022. október 20. 11:55
"itt ugyanolyan csodás magyar emberek élnek, mint Budapesten" Kedves Kötter úr! Nem tudom, jelenleg hol lakik, de budapesti lakosként szeretném tájékoztatni, hogy a budapestiek közül minden második nem kimondottan "csodálatos", és kurvára nem magyar.
Timchoka
2022. október 19. 20:34
Tisztelt kommentelők! Utánaolvastatok, hogy miért is Zalaegerszeg lett a beszéd helyszínéül választva? Aki igen... tisztában van Mindszenty József történelmi jelentőségével? El kellene ezen is gondolkodni....
Lucas Hood
2022. október 19. 18:16
Április.3-a óta sokminden változott,na ezért nem kockáztat állami ünnepséget a gazdád...
Box Hill
2022. október 19. 18:11
Minden jelentős esemény csak Lipótvárosban történhet. Mi az a zalaegérszög?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!