Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Putyin magyar állampolgárokat is besorozhat?

2022. szeptember 29. 11:23

Orbán Viktor jóbarátja a kettős állampolgárokat is mozgósítja.

2022. szeptember 29. 11:23
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Orbán Viktor jóbarátja a kettős állampolgárokat is mozgósítja, ezért az Egyesült Államok moszkvai nagykövetsége felszólította az amerikaiakat, hogy hagyják el minél előbb az országot. Ezt követően a román és a bolgár Külügyminisztérium is felszólította állampolgárait, hogy térjenek biztonságos országba, mert félő, hogy az orosz államhatárok hamarosan lezárásra kerülnek.

Arról eddig nem esett szó, hogy Oroszországban hány magyar állampolgársággal is rendelkező ember él, akik szintén ki vannak téve a besorozás kockázatának.

A Magyarország Nagykövetsége Moszkva Facebook oldalon erről egyelőre semmi információ nem található, a legutóbbi bejegyzés is csak Szijjártó Péter Lavrovval folytatott megbeszélését propagálja, a magyarok tájékoztatása helyett.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. október 01. 09:46
Csak nem KG Béla miatt fáj a fejed vagy vannak ott még rokonaid ?
misi53
2022. szeptember 30. 09:55
Ezeknél kötelező az ortopéd fejforma ! Gyurcsány, Naszály, fekete győr,tordai meg a maki és a többi !
Akitlosz
2022. szeptember 30. 03:14
Orosz állampolgárokat mozgósíthat. Függetlenül miden egyébtől. A kettős állampolgárság nem csak két ország jogait jelenti, de két ország kötelezettségeit is.
amca
2022. szeptember 29. 22:15
Márki Zay nevű Baromez. Látom tudod ki Orbán barátja. Tudod ki Putyin barátja. Mi meg nagyon sokan a feleséged barátjai vagyunk. Minden éjjel. Nem tudtad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!