A baloldal árulása

2022. szeptember 29. 10:31

A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt figurákkal.

2022. szeptember 29. 10:31
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt gazemberekkel. Kemény szavak. Bár nem keményebbek, mint amiket ők szoktak a kormánypárti ellenfeleik fejéhez vágni. A különbség csak annyi, hogy a fenti kijelentésre egyre több konkrét bizonyíték kerül elő.

Lássuk a pőre tényeket! A harmadfokon eljáró Kúria ítéletében kimondta a minap, hogy Kovács Béla, a Jobbik egykori európai parlamenti képviselője – akit a pártban csak KGBélaként emlegettek – kémkedett, ezért, valamint költségvetési csalás és magánokirat hamisítása miatt öt év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte. Kovács egyébként a 2000-es évek közepén tűnt fel a pártban, amelyet anyagilag is támogatott, valamint ő felelt azért, hogy az eredetileg oroszellenes Jobbik nyitott Moszkva felé.

Bélánk is idemenekült, feltehetően nemzetközi elfogatóparancsot kell kiadni ellene. Arról a Jobbikról beszélünk, amelyik később szövetséget kötött Gyurcsány Ferenccel, akinek a közéletből való eltávolítása érdekében tulajdonképpen megalakult. KGBéla Jobbikban való feltűnésének idején egyébként Gyurcsány zabrált villájában Totó kutya nem másnak nyaldosta a kézfejét a meleg hangvételű, baráti csevej közben, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 29. 18:07
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Pelso j.
2022. szeptember 29. 16:41
Ottó, itt már rég nem a baloldalról van szó, bár nekem tetszik ez a nevetséges erőlködésetek. Inkább ahhoz mit szólsz, hogy pl a kormány „a kiegyensúlyozott költségvetés fenntartása miatt” (itt jót nevettem), október 31-ig a felügyelete alá tartozó szerveknél kifizetési tilalmat rendelt el?
Lajoss
2022. szeptember 29. 14:12
Ottó,újra az oroszok csatlósa az ország,ez az igazi hazaárulás,te,szarházi!
dakotasámán
2022. szeptember 29. 13:11
"egyébként Gyurcsány zabrált villájában Totó kutya nem másnak nyaldosta a kézfejét a meleg hangvételű, baráti csevej közben, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek." ottó, te már demensebb, vagy mint biden. ha már zabrált villa, mészáros lölő, most hol tengeti az életét andikával ? az meg pláne hiteltelen, hogy putyka seggéből gyurcsányozol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!