Ez a harc most kemény lesz

2021. augusztus 14. 16:01

A bolsevik horda Gyurcsány vezetésével megismételni készül a történelmet.

2021. augusztus 14. 16:01
null
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Apropó, Vörös Imre. A volt alkotmányjogász tahó hasonlattal állapította meg, hogy az Alaptörvény nem gránit-, sokkal inkább tehénlepény-állagú. Ah, milyen szagos. És még azt is mondta annak hallatán, hogy a kormány az idén tízéves dokumentum tiszteletére a Nemzeti hitvallás kifüggesztéséről határozott a középületekben, a Nemzeti hitvallás egy zagyvalék.

Ez fáj neki: »MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI, az új évezred kezdetén, felelősséggel minden magyarért, kinyilvánítjuk az alábbiakat: / Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette. / Büszkék vagyunk az országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre. […] / Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét. Becsüljük országunk különböző vallási hagyományait.«

Ez azonban rendben van: »…börtön lesz ebből, fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről. Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá.«

A bolsevik horda Gyurcsány vezetésével megismételni készül a történelmet. Arra számítanak, hogy egy nagy európai baloldali forradalom ad politikai erőt és fizikai támogatást, hogy az államcsínyt valóra váltsák. Mintha Kun Béla és bandája támadt volna fel. Nem ez lesz a végső, de ez a harc most nagyon kemény lesz.”

Fotó: Mandiner Archív 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2021. augusztus 16. 07:06
2/3-ot 1/4-el leváltani az még matematikai alapon is nonszensz ,bár ezektől minden kitelik!
confitür
2021. augusztus 15. 11:41
Magyarország demokratikus állam. Minden a szavazópolgárokon áll, vagy bukik. BÍzom az emberek nagy többségének tisztánlátásában. Érthetetlen,hogy a DK támogatóinak zöme értelmiségi,szellemi foglalkozású. Nincs tudomásom arról, hogy világviszonylatban lenne még egyetlen ország, aminek ellenzéki tömörülését olyan pártelnök vezetné,aki miniszterelnökként totálisan megbukott erkölcsi,és anyagi értelemben is csődbe vitte a hazáját, és most azért küzd,hogy ezt még egyszer megtehesse. Gyurcsányt megértem, ő újra győzni akar. Azokat nem értem,akik támogatják ebben.
Buzilipsik
2021. augusztus 15. 09:32
Gyurcsány Ferenc kiszivárogtatott hangfelvételének részlete 2030-ból " Ezt elbasztuk! Az a rohadt Fidesz, ránk hagyott egy emelkedő pályára állított gazdaságot, mi pedig azt hittük, elég, ha nem csinálunk semmit és az majd működik magától. A nemes koalíciós kormányunk minden tagja lop, reggel, délben és este is, de ezt most megint elkúrtuk. Túl későn jöttünk rá, hogy ahhoz, hogy többet tudjunk lopni, az országnak is jobban kell teljesítenie. A több-ből nekünk is több jut. De mi inkább csak eladtunk mindent. Nincs már aranytartalék se ebben a kurva országban. Itt a vége, nincs tovább. "
Hóvirágcsempész
2021. augusztus 14. 22:48
Nem kell fosni . A patás megnyeri . Ezerszer inkább Ő , mint ez a veszett Őrült Fletó .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!