Amikor a baloldal házi elemzője a pedofilokat kezdi sajnálni

2021. augusztus 17. 07:09

Pulai hatalmasat hibázott, akkorát, hogy ő is és mondatai is úgy jártak, mint a kisminkelt transzvesztiták.

2021. augusztus 17. 07:09
null
Apáti Bence
Origo

„Érthetetlen, hogy Pulai miért mondta, amit mondott, de valószínűleg nem követünk el hibát, ha arra tippelünk, hogy az elemző pedofilokat mentegető kijelentése nem egy előre megtervezett akció része volt, mindössze összeroppant a nyomás alatt – egy vitaműsorban vett részt –, és ezért nem tudta tartani magát a baloldali guruk által kijelölt irányhoz, ahhoz, hogy egyszerűen letagadják azt a nyilvánvaló tényt, hogy a pedofilok iránti érzékenyítés már a kapuk alatt van, és ahhoz, hogy a kormányellenes erők és a sajtójuk egységesen megpróbálja kivonni magát az erről szóló vitákból.

Pulai hatalmasat hibázott, akkorát, hogy ő is és mondatai is úgy jártak, mint a kisminkelt transzvesztiták; a baloldali sajtó ebben az esetben is kapitulált, nem védték meg, sőt, a haladó kollégák azt a taktikát választották, hogy egészen egyszerűen elhallgatták, hogy az elemző a pedofilokat mentegetette.

Az ország ugyanis, ahol élünk, nem Hollandia, ahol a bíróság simán engedélyezte egy pedofil párt bejegyzését, hanem Magyarország, itt a pedofilok felé nem empátiával, hanem megvetéssel, undorral és gyűlölettel fordulnak.

Nagyon helyesen.”

Kép forrása: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. augusztus 17. 20:30
És még magyarul sem tudtok...
NOMan
2021. augusztus 17. 17:19
az elit pedofil, teljesen mindegy jobb-bal, az elit
1istvan
2021. augusztus 17. 14:45
Ha az orbánelkenes csapatból elegendőnek lesz annyi esze hogy az ellenzék létrejöttéért a moslék ellen szavazzon, akkor talán ezek annyira hiteltelenné válnak, hogy eltűnnek, és lesz helye a palettán az igazi ellenzék kialakulásának, amelyik programmal tudja meggyőzni a választó, és nem azzal hogy minden szar jobb mint a fidesz.
Welszibard
2021. augusztus 17. 09:29
Apáti Bence balettművész - a kitűnő író és költő, Apáti Miklós (1944-2016) fia - egyike azon embereknek, akit a homoszexuális lobbinak nem sikerült becserkésznie. Ez pedig nem lehetett könnyű ebben a művészeti ágban, ahol Gustave von Aschenbach követői is szép számmal nyomulnak. Ezért utálja őt a balliberális oldal és ezért kedvelik a nemzeti konzervatívok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!