Trianon fizikai korlátokat állított a magyar nemzet tagjai közé

2021. június 04. 20:11

A Gyurcsány vezette baloldal lelki sérüléseket és szétszakítottságot hozott.

2021. június 04. 20:11
Böröcz László
Facebook

„Trianon fizikai korlátokat állított a magyar nemzet tagjai közé, a 2004 decemberi népszavazáson a Gyurcsány vezette baloldal lelki sérüléseket és szétszakítottságot hozott. Bár 2010-ben úgy tűnhetett, hogy sikerül egységet kovácsolni a nemzeti kérdésekben, ma világosan látszik, hogy Gyurcsány Ferenc visszavette a baloldal vezető szerepét és ezzel a közös nemzeti minimum elfogadása újra veszélybe került. Mi most is abban hiszünk és azt valljuk, hogy minden magyar felelős minden magyarért. Ennek szellemében dolgozunk a közös és sikeres magyar jövőért a Kárpát-medencében és Európában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. június 05. 12:04
"Bár 2010-ben úgy tűnhetett, hogy sikerül egységet kovácsolni a nemzeti kérdésekben," De nem tűnt úgy.
Akitlosz
2021. június 05. 11:56
A 2004-es népszavazáson meg lett szavazva a határon túliak kettős állampolgársága. Az nem a népszavazás hibája, hogy a hatalom semmibe veszi az intézményt. A Fidesz uralom 15 éve alatt egy népszavazás sem volt.
tacsi90
2021. június 05. 08:24
hol tart a határontúliak autonómiájának ugye, böröc? inkább te is a nemzeti lakásvagyont próbálod átjátszani a seggnyalóknak, ahelyett, hogy valami érdemi lépést tennél a külhoni magyarságért! álszent, úrizáló tróger!
Okoskata
2021. június 05. 07:03
-hogy minden magyar felelős minden magyarért- Már azok, akik annak vallják magukat! Itt most a teli mézesbödön megszerzéséért megy a harc! A herék, mindig is herék maradnak! Ezek csak a saját érdekeikért szállnak síkra - jó lenne ezt a múltat végképp eltörölni - a vámpírok mindig hallottakat hagytak maguk után, illetve vámpírokká váltak maguk is, ezért is terebélyesedik ez a tábor..... Édes a nedű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!