Az értelmező

2020. február 03. 08:38

Gyurcsány idióta, általa köztársaságpártinak vallott közhelyeket locsog Bibó István szobránál, miután jól megvédelmezte pártja alelnökét, Niedermüllert.

2020. február 03. 08:38
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Hát, nem sikerült. Ennek oka egyszerű. Nem a konzervatív, nemzeti és keresztény emberek milliói szoktak kirekesztően mocskolódni, hanem a magukat demokratikus ellenzéknek tituláló kisebbség. Ami akkor is kisebbség, ha többségnek hazudja magát, mint a bolsevikok. A jelentéktelen Niedermüller tehát ott folytatta, ahol abbahagyta. A kiöregedett szabaddemokraták lógó pulóveres szalonforradalmárai, a hozzájuk kapcsolt, öntudatosan cigarettázó kékharisnyák, akik szerencsés esetben nők, ám a végtelen szabadság kis köreiben ez ma már cseppet sem biztos. A hölgyek is lehetnek férfiak, meg fordítva.

Azok, akik a magyar keresztényeket kicsiny szubkultúrának minősítik, valójában éppen úgy nem tudják, hogy mit is beszélnek, mint ahogy végtelen butaságában és gőgjében a balliberális ellenzékiek egyike sem. Gyurcsány Ferenc idióta, általa köztársaságpártinak vallott közhelyeket locsog Bibó István szobránál, miután jól megvédelmezte pártja alelnökét, Niedermüllert. Aki ezt megelőzően írta: »Egész életemben az emberek egyenlőségét képviseltem, az emberi jogokért küzdöttem. Ezt tettem egyetemi tanárként, így éltem és dolgoztam európai parlamenti képviselőként és most polgármesterként is.«

Csodálatra méltó ez az önáltatás. Ebből adódik az a fajta liberális magabiztosság, amivel lesöpörni vélik a mondataikat utólag nem az ő szájuk íze szerint értő és értelmező milliókat. Mert hiszen aki nem az ő nótáját fújja, és nem az ő, Soros György által vásárolt hangszerein muzsikál, az mind hülye. Ostoba, faragatlan, bunkó, vidéki. Fideszes. Méghozzá gyűlöletkeltő. A Soros-bérencek pedig szorgalmasan magyarázzák a balliberális ellenzék mondatcsodáit, ezeket a kusza, kirekesztő, sértő és sebző gondolatbombákat. Guruljanak azok akár Brüsszelből ide, Donáth Annától vagy Cseh Katalintól, de még inkább Gyurcsánynétól, hiszen ők is folyamatosan a magyarellenesség parazsát fújják a hasonlóan katyvaszos mondataikkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. február 03. 14:58
No csak, no csak. Ez a fránya magyar nyelv... Ugye sokan ismerünk "nem mindegy" vicceket. Na hát ugyan úgy nem mindegy egy mondat értelme szempontjából, hogy teszünk vesszőt két szó közé, vagy nem. Azt írja a szerző, hogy: "Gyurcsány Ferenc idióta, általa köztársaságpártinak vallott közhelyeket locsog Bibó István szobránál, ...", ami azt jelenti magyarul, hogy az az idióta Gyurcsány mit is mondott a szobornál. Holott a szerző nem akarta le idiótázni a Gyurcsányt, mint embert, csak pusztán a szöveget kritizálta. De akkor kellett volna tenni a név után egy vesszőt. A szerző szerencséje, hogy így is - úgy is igaza van!
ellenforradalmár
2020. február 03. 11:32
A zsidó egy borzalmas képződmény...
Balatonakarattya
2020. február 03. 11:31
Ez hülye.
Nehidd El
2020. február 03. 09:57
"Egész életemben az emberek egyenlőségét képviseltem, az emberi jogokért küzdöttem. Ezt tettem egyetemi tanárként" - írja a Humboldt Egyetem Robin Hoodja, aki több mint egy évtized után sem számolt el a rá bízott javakkal: "A Berlini Humboldt Egyetem 2006-ban egy körlevelet küldött szét európai társszervezeteinek, melyben felháborodásuknak adtak hangot amiatt, hogy Niedermüllert 2004. december óta nem látták az egyetemen, illetve mert tetemes adósságot hagyott maga után. Az egyetem kijelentette, hogy Niedermüller többé nem tagja a Humboldt Egyetemnek, sem az Európai Etnológiai Intézetnek, továbbá nem használhatja professzori címét." https://hu.wikipedia.org/wiki/Niedermüller_Péter Pedig Berlinben nem könnyen haragudnak meg egy libsire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!