Hihetetlen történet

2019. október 23. 18:14

Ha ezt elmesélnénk egy külföldinek, vajon elhinné-e?

2019. október 23. 18:14
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Gyurcsány Ferenc reggel felkelt a budai villában, amit a felesége nagyapja 1958-ban azért kapott (telekszomszéd Kádár János), mert a hazaárulással hatalomba került Kádár megbízottjaként felügyelte Nagy Imre koncepciós perének lefolytatását, egészen a halálos ítéletig. Gyurcsány megreggelizett, tett-vett otthon, elintézett pár telefont, és elment Nagy Imre szobrához, ahol Nagy Imre örökségéről, a szabadságról és a jogállamról szónokolt. Azután hazament a Nagy Imre haláláért vérdíjként kapott budai villába, otthon tett-vett, megnézett egy jó filmet, és azzal a jó érzéssel feküdt le, hogy immár ő a hazai ellenzék vezére.

Ha ezt elmesélnénk egy külföldinek, vajon elhinné-e? Nem hiszem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szóda
2019. október 23. 23:42
A DK agyhalottjai, meg az ellenzéki pártok többsége elhiszi, csak éppen szarnak rá, mert nincsenek nincsenek tudatában mit cselekszenek, vagy ha igen, akkor börtönben vagy elmeotthonban lenne a helyük. DE mivelhogy semmiféle rendszerváltás nem volt 1989-90-ben, csak hatalomátmentés, így megtehetik következmények nélkül.
Akitlosz
2019. október 23. 19:38
Amúgy tényleg nagy szégyen, hogy a sztálinista kommunista Nagy Imrének állít szobrot a Fidesz.
Akitlosz
2019. október 23. 19:37
A Borkai történet. Neki is állt a Fidesz a keresztényüldözésért reklamálni.
felcsutil okupec
2019. október 23. 19:35
no bencsik bubu..akkor meselj a te multadrol a mocskos testvereddel egyutt. vajon elhinne valaki hogy egy ilyen senkihazi orokke seggnyalo moralizal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!