Elképesztő hasonlat

2017. február 21. 16:22

Morgan Johansson svéd miniszter szerint a gulághoz lenne hasonlítható, ha a migránsokat zárt táborokban, konténerlakásokban kellene elhelyezni.

2017. február 21. 16:22
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán
Facebook

„Morgan Johansson svéd miniszter szerint a gulághoz lenne hasonlítható, ha a migránsokat zárt táborokban, konténerlakásokban kellene elhelyezni menedékkérelmük elbírálásáig. A hasonlat elképesztő, függetlenül attól, hogy ki mit tart helyes migrációspolitikának.

Úgy látszik, miniszter úr nincsen tisztában azzal, hogy a gulágra erőszakkal hurcoltak el ártatlan embereket az otthonaikból, kényszermunkára kötelezték őket, amibe milliók haltak bele. Ezt a borzalmat nem szabad hasonlat tárgyává tenni.

Úgy gondolom, méltó volna, ha Johansson úr visszavonná kijelentését, és február 25-én a magyarokkal együtt maga is gyertyagyújtással és főhajtással emlékezne a kommunizmus áldozataira.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ato boldizsár
2017. február 22. 13:35
De, lehet bármit bármihez hasonlítani, csak ne tegyünk nem egyenlő dolgok közé egyenlőségjelet, ill. Svédországot ne bántsuk szerintem, elég lesz várni úgy maximum 5-10 évet.
TAVIROZSA
2017. február 22. 12:59
Kis apró különbség Gulagra fegyveres őrök VITTÉK az embereket, a migránsok ÖNKÉNT, saját szándékból sétálnak erre ! ! !
vegyetekegyetek
2017. február 22. 11:19
Ha nekik ez kell. Csinaljak csak. Minden nep ugy nyirja ki magat hataron belul ahogy szeretne.
tango47
2017. február 22. 10:34
Először jöttek az aránytévesztéseik, csak azok még nem voltak hatásosak. Most már ilyen idióta kijelentésekre ragadtatják magukat. Legközelebb Mauthausennek fogják Calaist hívni, csak a fokozás kedvéért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!