Mondja már meg valaki, hogy Tállai András hogy lehet még mindig a NAV elnöke!

2017. február 02. 10:09

Az adóhivatal elnöke saját bevallása szerint havi félmillió forintot keres mellékesként adótanácsadással foglalkozó cégektől. Amikor reggel ránéztem a címlapunkra, és ezt olvastam, azt gondoltam, hogy egy normális országban Tállai Andrásnak reggel már el se kellene indulnia otthonról a hivatalába.

2017. február 02. 10:09
Király András
444

„Éreztem, hogy erős reggelem lesz. Minden február 1-én erős reggelem van, mert minden évben február 1-én hozzák nyilvánosságra a képviselők vagyonnyilatkozatát. (...)

Az, hogy az így bevallott vagyon ellenőrzésére kevés legális lehetőség van, már-már lényegtelen ahhoz képest, hogy még a legnyilvánvalóbb hazugságoknak sincs semmilyen következményük. Annak se, ha egy képviselő, aki egész életében csak parlamenti képviselőként dolgozott, így papíron pontosan nyomon követhető volna vagyonosodása, hirtelen vesz egy akkora házat, amire száz évnyi képviselői fizetés is kevés volna.

Vagy annak, hogy az adóhivatal elnöke saját bevallása szerint havi félmillió forintot keres mellékesként adótanácsadással foglalkozó cégektől. Amikor reggel ránéztem a címlapunkra, és ezt olvastam, azt gondoltam, hogy egy normális országban Tállai Andrásnak reggel már el se kellene indulnia otthonról a hivatalába. De most, 13:52-kor még mindig nem érkezett hír a felmentéséről.

Hát tényleg milyen országban élünk már, az úristenit!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. február 02. 20:47
Jahvét hogyan tudnád beilleszteni a szitkozódásodba?
Vörös Gyuláné
2017. február 02. 12:50
Megkerestem Tállai vagyonbevallásában a kifogásolt részeket. Mindkét cég régóta foglalkozik adózással és számvitellel kapcsolatos kiadványok kiadásával, terjesztésével. Ezekben évtizedek óta a szakma prominensei voltak a cikkírók és szerkesztők, - úgyhogy egyáltalán nem ördögtől való, hogy szerkesztőként most Tállai is részt vállaljon ebben.
Peter8811
2017. február 02. 12:11
Ilyen szarul megy a 444, nem jött meg a csekk Gyuri bácsitól?
formaegy
2017. február 02. 11:38
"...az adóhivatal elnöke saját bevallása szerint havi félmillió forintot keres mellékesként adótanácsadással foglalkozó cégektől. ... Hát tényleg milyen országban élünk már, az úristenit!" Kiemelem - ADÓHIVATAL ELNÖKE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ha fejre állunk is, Királynak IGAZA VAN!!!!!!!! Nem egy, nem két olyan eset van, hogy fidesz szavazóként is a hajam az égnek áll! Az ilyen dolgok azok, amikor a kormány függetlenül ki hová szavaz, mindenkinek kivétel nélkül a pofájába röhög, miközben tőlünk elvárja a törvény betartását, mert ha nem 1Ft-ért megnyúznak! Ami igaz, az igaz! Ennyi! Meg lennék lepve, ha Tállait utolérnék a büntetés paragrafusai. Azért ne nyeljünk már le minden mocskot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!