10 dolog, amit nem tudtál a melegekről

2015. június 30. 17:33

A közhiedelemmel ellentétben a Paradicsomban nem a kígyó vette rá Ádámot és Évát a bűnbeesésre, hanem egy homoszexuális bölcsész.

2015. június 30. 17:33
SobriJózsef
Hírcsárda

7. Az Árpád-ház kihalása is a melegkhez köthető: III. András magyar királyt egy vadászat alkalmával állták körül, ekkor kapta el a betegséget, amibe később belehalt.

8. A szivárványszínű zászlón minden színnek más jelentése van, sorrendben a magyarok (rózsaszín) minden (piros) szikráját (narancs) eltüntetjük (sárga) a Földről (zöld) éljenek (türkiz) a szabadkőműves (indigó) gyíkemberek (lila).

9. A közhiedelemmel ellentétben a Paradicsomban nem a kígyó vette rá Ádámot és Évát a bűnbeesésre, hanem egy homoszexuális bölcsész.

10. Néhány ismertebb homoszexuális a történelemből: Sztálin, Hitler, Mengele, Pol Pot, Szamuely Tibor, Alain Delon.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. július 01. 10:40
Őszintén: szerintem én még egymillió dolgot nem tudok a melegekről, DE NEM IS ÉRDEKEL!
pollip
2015. július 01. 07:49
Melegnap van a mandin:-)))))
Zsinagóga Gyurcsány Orbán
2015. június 30. 23:51
Chief Pilot 2015. június 30. 22:36 Én úgy tudtam, hogy buzik, buzeránsok, homokosok, homoszexuálisok. Én úgy tudtam, hoyg a "meleg" szó egy hőmérséklet tartományt jelző sző és semmi köze a szexualitáshoz. Mer jassziszta vagy Ahogyan Kelvin és Anders Celsius szélsőséges náczi Jobbikos tudósok szintén ezt valloták Bekéne őket tiltani A fok Celsius és a Kelvin szó használatát Sérti a buzikat
néhai Ch.Pilot
2015. június 30. 22:36
Én csak egy dolgot nem tudtam a melegekről. Azt, hogy melegek. Én úgy tudtam, hogy buzik, buzeránsok, homokosok, homoszexuálisok. Én úgy tudtam, hoyg a "meleg" szó egy hőmérséklet tartományt jelző sző és semmi köze a szexualitáshoz. És ebben a tudásomban jelenleg sem ingat meg semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!