Sámánszertartás a Parlamentben

2014. augusztus 10. 10:38

Ez a Kurultáj: színes, selyem spanyolfal, tarka közép-ázsiai kulissza, díszlete a tragédiának, amit a jobboldal rendez a mi statisztériánkkal.

2014. augusztus 10. 10:38
Szele Tamás
Gépnarancs

„Közép-Ázsia gazdasági szempontból felesleges számunkra, egy huncut piasztert nem fognak adni a nyugati rokonságnak – az egész mai turanizmus nem egyéb, mint egy félfeudális-félrabszolgatartó magyar társadalmi rend ideológiai és kulturális előkészítése. Ami ugyan sosem fog eljönni, de amit nagyon szeretne bevezetni a magyar jobboldal. És hát, amíg a magyar nemezel vagy lóról nyilaz, addig is egyfelől elkötelezetten hazafias dologgal van elfoglalva, másrészt nincs ideje lázadozni. Igaz, aki lóról nyilaz, az nem is lázadna, ha csak nem egy kaganátus bevezetése érdekében. Világosan megfigyelhető a tendencia: a finnugor nyelvrokonság világszerte elfogadott elméletét módszeresen háttérbe szorítják, a turanizmust minden eszközzel támogatják – de hát kinek fáj ez? Miért fontos, hogy a nyelvünk türk vagy finnugor eredetű? Úgysem érti rajtunk kívül senki, gondolnánk. (Rosszul, mellesleg).

Csakhogy mégis baj ez, nagyon nagy baj. Ugyanis Magyarország most már szakmányban hamisítja a történelmet. Ma még csak egy szobor a Szabadság téren, csak egy elvetett finnugor elmélet, csak egy kis délibábos nyelvészkedés – holnap már győzni fogunk Mohácsnál és megnyerjük a második világháborút is. Ahol a múlt tényeit elhazudják, a jelen sem jár jobban.

Hazug a rendszerünk, hazugságra épül és hazudni is fog, míg fennáll – az igazságot nem bírná el. A koholmányokból összetákolt szerkezet recseg, ropog, minden percben összedőlhet, ha netán szembetalálkozik a tényeknek nevezett makacs dolgokkal – és csak idő kérdése, ez mikor következik be. Óvják is a valóságtól, ahogy tehetik.

Hát ez a Kurultáj: színes, selyem spanyolfal, tarka közép-ázsiai kulissza, díszlete a tragédiának, amit a jobboldal rendez a mi statisztériánkkal. Csak a valóságot, a tényeket takarja el, hatalmasra fútt szappanbuborék, nem egyéb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2014. augusztus 11. 11:15
Ez a faszi nem itt él. Engem az zavart kurvára, amikor néhány éve a csaló, hazudozó Elie Weisel vezetésével koszos zsidók foglalták el az Országház pulpitusát, vezetőink pedig térden csúsztak előttük. De az ilyen nem beszél erről Szelektív emlékezet. Az is zavar, hogy folyton zsidó-keresztény kultúráról, holokausztról, bűnös népről (szervilis, hülye Áder)ugatnak mindenhol! És végül az különösen, hogy ezek még a történelmünket is átírják, egy rohadt tankönyv nem jelenhet meg az ő jóváhagyásuk nélkül!
gregoripehh
2014. augusztus 11. 08:34
Emberek, ez megdöbbentő. A legenda szerint 819-ben egy turul megdugta Emesét és ebből született Álmos. Milyen undorító beteg legenda ez? Nem a magyarok szégyenene egy állattól levezetni a saját nép származásását? Azonkívül, hogy nevetséges hazugság, még undorító és beteges is.
1120
2014. augusztus 11. 00:26
Ide figyelj te fasz! Ez egy kulturális rendezvény. "Vágod"? Ha büdös neked, akkor kerüld el, mint én a pávatollas seggű "férfiakat" az Andrássy úton. Mert nekem (és az egészséges szellemiségű embereknek) meg az a büdös, tudod? Te dákóslukkoló toleranciabajnok, te... :) (Hogy az egyéb itt leírt, féligazságokból fabrikált alattomos hazugságtengeredről már szó se essék... Azért külön is érdemelnél egy szájba rúgást, te féreg.)
Ángyán Páván
2014. augusztus 10. 23:53
"amíg a magyar nemezel vagy lóról nyilaz" Addig sem a romkocsmában drogozik, ződen, mint a nyúzott béka. Bosszantó, mi? 2011-ben a Testnevelési Egyetem elfogadta a Kassai Lajos által kidolgozott gyakorlati okta-tást, és elindította a lovasíjász-edző képzést. A világon elsőként Magyarországon lehet lovasíjászatból diplomát szerezni. http://www.hungarikum.hu/ertek/7fb6d9af0cc16e7bebe0d59fa875b429b672319c Verd földhöz magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!