Egymás közt

2014. augusztus 16. 11:24

Jobbulást Kukorellynek. Főleg a lelkének. Te meg, Csender, ugorj be hozzám valamikor. Én szívesen pofán váglak.

2014. augusztus 16. 11:24
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Szóval volt már ilyen, és ennél rosszabb is. De azért halkan jegyezzük meg még egyszer: ez a Csender gyerek gyáva, szar alak. Mert hát Kukorelly Endre mégis csak majdnem kétszer idősebb nála, ennyivel idősebb embert pedig nem ütünk meg még akkor sem, ha tökrészegek vagyunk. És ami a legfontosabb: Kukorellyt lehet nem szeretni politikai hovatartozása miatt, de írói teljesítménye elvitathatatlan.

Ettől a Csender gyerektől viszont még semmit sem olvastam. Ami lehet persze az én hibám. De hát, végül is, már Illyés is töprengett azon a naplójában, sok ezer kötetes könyvtárában ülve, hogy miért van neki sok ezer kötetes könyvtára, amikor negyven éve ugyanazt a tíz könyvet olvassa… Az a helyzet, hogy ha egy lakatlan szigetre kellene mennem, és tíz könyvet vihetnék magammal, Csender Levente művei nem lennének a tíz között. És most már biztos, hogy nem is lesznek soha.

Amúgy jobbulást Kukorellynek. Főleg a lelkének. Te meg, Csender, ugorj be hozzám valamikor. Én szívesen pofán váglak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. augusztus 18. 08:57
Vágd pofán azt, aki pofán vágott valaki mást, aki nekem kedves, mert ez így helyes. Ez egyfajta Orbán-féle pofán vágós pávatánc. Ennyi kultúra fért beléjük.
StG
2014. augusztus 17. 21:22
Igazából ez egy teljesen helytálló, majdnem-mérsékelt írás Bayertől. Mifene...
Kapitány Úr
2014. augusztus 17. 12:33
Zsóti! Valamikor még olvastalak, sőt szerettem is az írásaidat...régen volt....amíóta te is eladtad magad, és végzed a feladatod (a szélsőjobb megszólítása és a Fidesz-táborba történő becsatlakoztatása), azóta az írásaid is szarok lettel, te pedig lezüllöttél egy minősíthetetlen szintre....Vissza kéne vonulni, Zsóti, itt az idő!
Ángyán Páván
2014. augusztus 17. 11:42
Mi a tanulság: Magyarországon magyar népdalt énekelni szemöldökráncolást von maga után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!