Gyorselemzés

2014. március 30. 16:30

A szövetség létezése óta először tényleg egységesnek tűntek, nem voltak primadonnák és nem ilyen beletörődő nihillel keveredő szektás őrület volt.

2014. március 30. 16:30
Király András
444

„A mai demonstráció előtt igazából három kérdés volt: lesznek-e elegen, hogy erősnek tűnjenek; sikerül-e egységesnek tűnni; illetve milyen lesz a hangulat. Az első kettő sikerült, így a hangulatra se lehet igazán panasz.

Az, hogy miket mondtak, tulajdonképpen mindegy is, nem is mondtak semmi újat. De a szövetség létezése óta először tényleg egységesnek tűntek, nem voltak primadonnák és nem ilyen beletörődő nihillel keveredő szektás őrület volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2014. március 31. 11:08
Hányan vagytok egységesen abban a pártban, négyen-öten? Te vagy a hatodik?
kuzmics
2014. március 31. 06:06
Érdekes, a jelen témában nem volt elemében a fika-portál.
peti
2014. március 30. 21:05
Namost. Aki a Fidesszel szemben ellenérzéseket táplál, megértem. Mindenki nem szeretheti, mindenkinek nem is lehet jó. Aki el sem megy szavazni, totál megértem. Még én is fontolgattam. A jelenlegi politikai elit 99%-a egy rakás szar. Aki a Jobbikra szavaz, és a Fideszt meg az Összefogást egykutyának tartja, bizonyos szempontból azt is megértem. Egyet nem értek vele, de azt hiszem, megértem. Aki LMP-re ikszel, valahol még ezt is értem. Volt kormányzók nem, Jobbik főleg nem. Liberális is. És végül is a Schiffer nem állt össze a kommerekkel. Egyelőre. Szóval, van helye. Amire abszolút nem találok racionális magyarázatot, a pártállami múlton, a feneketlen ostobaságon és a hiszékenységen túl, az az, amikor valaki az Összefogásra szavaz. Egyáltalán_nem_értem. Gúny nélkül. Értetlenül állok előtte. De akkor ennyi ostoba, hiszékeny és/vagy pártállami maradvány lenne még ma is? Pedig jó lenne megérteni ezt a sztorit, mert az nyújthatja a kulcsot ahhoz, hogy lehetne őket mindörökre kiirtani, még ha csak a politikából is.
Akitlosz
2014. március 30. 20:54
Milyen szövetség? Mi értelme az ilyen cikkeknek, amelyekből ki sem derül, hogy miről is akar szólni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!