Köszönet az MSZP-SZDSZ többségű Országgyűlésnek!

2014. január 25. 11:35

A reális zöldek az elmúlt négy évben aggódtak, hogy a Bajnai-kormány országlása idején a kormányra vonatkozó kötelezvényt a FIDESZ-KDNP többségű Országgyűlés 2010-2014 között hatályon kívül helyezi.

2014. január 25. 11:35
Juhos László
Reális Zöldek Klub

„A reális zöldek támogatják a nukleáris energia békés felhasználást és különösen fontosnak tartják Paks kapacitásának szinten tartását, növelését.
A reális zöldek emlékeztetnek arra, hogy Paks kapacitásának a növelésére vonatkozó törvényalkotási munka 1996-ban a Horn kormány országlásának az idején történt meg.


És arra is, hogy a törvény a végrehajtására a Magyar Országgyűlés 2009-ben kötelezte a kormányt.

A reális zöldek az elmúlt négy évben aggódtak, hogy Bajnai kormány országlása idején a kormányra vonatkozó kötelezvényt a FIDESZ-KDNP többségű Országgyűlés, 2010-2014 között hatályon kívül helyezi.

Köszönjük a FIDESZ-KDNP többségű Országgyűlésnek, hogy a 2009-ben nagytöbbséggel elfogadott országgyűlési határozatot nem helyezte hatályon kívül.

A reális zöldek bíznak abban, hogy 2014. február 3-án a Magyar Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján, az Országgyűlés törvényerőre emeli az MSZP-SZDSZ többségű Országgyűlés által az Orbán kormányra rótt és a kormány által végrehajtott feladatot, a T. Ház becikkelyezi a Paks bővítésére megkötött SZERZŐDÉS- t.

Juhos László, Reális Zöldek Klub elnöke”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2014. január 25. 16:04
Szerintem lehet hogy kell új erőmű, de nem verseny nélkül. Volt több ajánlat, meg kellett volna nézni ki mit ajánl. Nagy valószínűséggel egymás alá ígértek volna. A piacon sem vesszük meg az árút az első kereskedőtől.
tributum
2014. január 25. 14:48
- Bocsika, kedves szerkesztők, de a reális propelleres bácsi éppen az ellenkezőjét közli a cikkben, mint ami az írás címéül adatott. Ő ugyanis a Fidesz-KDNP-nek mond köszönetet és nem a szadesz-maszponak...
DrFülig Jimmy
2014. január 25. 14:32
Mekkora barom az aki a biztos győzelem tudatában moszkovitya putyinpincsit csinál magából?!Ez csak arra volt jó hogy elmeállapotát kétségbevonja az ország nagyobbik hányada,ráadásul mi van azokkal akik ruszofóbiájukban még a Moszkva teret is átnevezték?!
felician
2014. január 25. 14:02
A "reális zöldek klub" vén vízlépcső-sirató technokraták gyülekezete. Nem sok közük van a zöld paradigmához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!