Úúúúú, együttműködés-mutyi! Szivárogtatáspara van!!!

2013. augusztus 17. 17:01

A szocialisták nem hajlandók arról tárgyalni, hogy Bajnai legyen a miniszterelnök-jelölt.

2013. augusztus 17. 17:01
Király András
444

„Forrásaim szerint a tárgyalások nem az Együtt túlzó igényei vagy fenyegetései miatt akadtak el. Hanem azért, mert a szocialisták nem hajlandók arról tárgyalni, hogy Bajnai legyen a miniszterelnök-jelölt.

Szerintük már az előző, múlt heti tárgyalási fordulóban elhangzottak utalások szocialista oldalról, hogy ha nem Mesterházy a miniszterelnök-jelölt, akkor egyetlen választókerületet sem engednek át az Együtt 2014-nek. Most csütörtökön viszont konkrétan kiderült, hogy a szocialista tárgyalóknak nincs felhatalmazásuk rá, hogy Mesterházy jelöltségén kívül bármit elfogadjanak. Vagyis bajnaista forrásaim szerint a szocialisták zsarolták meg őket azzal, hogy ha nem fogadják el Mesterházy jelölését, akkor a szocialisták minden választókerületben jelöltet állítanak.

Ezután vetette fel Juhász a tárgyalásokon, hogy a miniszterelnök-jelölés kérdésébe tán be kéne vonni a nyilvánosságot is, de végül abban maradtak, hogy első körben egyezzenek meg az egyéni választókerületekről és a listaállítás kérdésére majd akkor térjenek vissza, ha a szocialistáknak lesz felhatalmazásuk a tényleges tárgyalásra, addig is mindenki tartsa a száját. Ez utóbbi feltétel láthatóan nem teljesült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. augusztus 18. 12:37
Ingyen adna pénzt az LMP és az MSZP,Orbánék ismét megtöltötték a kasszát.Mszp lmp olyankor osztogat mikor a jobboldali kormány 4 évet letölt ,a gazdaságot egyenesbe hozza ,tőkét gyűjt,baloldal erre veti rá magát. Baloldal mások pénzét szereti felmarkolni ,de mikor kormányon vannak soha nem tudnak tőkét gyüjteni,mert maguk közt szét osztják .
hátakkor
2013. augusztus 18. 12:05
Nem látom azt a szocit,aki bevenne szadisokat élre.soxor megégették már magukat.d hátha a CAP meggyőzi Szekereséket
Kvasztics Fedor
2013. augusztus 18. 10:24
OK! Majd meglátjuk.
Obulus
2013. augusztus 18. 09:42
Én eddig megingathatatlan Együtt-Bajnai párti voltam, de miután megtudtam ki a Maszop titkos favoritja, azt mondtam, hogy ez igen. Látszik, hogy nem a szocik agyából pattant ki, hanem egy profi kampánymenedzser fejéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!