Így jár, aki sokat iszik

2011. szeptember 16. 12:51

Bizonyára mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nagyon kellett pisilnie, a szükség végül már bármire rávette volna, csak hogy szabaduljon a helyzetből.

2011. szeptember 16. 12:51
Vona Gábor
Facebook

„Bizonyára mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nagyon kellett pisilnie, de erre nem volt lehetősége, így a gyülemlő szükség végül már bármire rávette volna, csak hogy szabaduljon a helyzetből. Ma fontos találkozókról még fontosabb találkozókra rohantam. A felhörpintett ásványvizek csak gyűltek, de a mosdóba a csúszások miatt nem volt időm elmenni. Délután egy cukrászdában volt az utolsó megbeszélés, ahol már annyira kellett pisilnem, hogy nem tudtam tovább ülni. Elnézést kértem és felálltam, hogy engedjek a természet törvényének. De a cukrászdában nem volt WC. Ekkor - lassan önkívületi állapotba kerülve - átfutottam a szomszédos sörözőbe. Beléptem és a pincérnek azt mondtam, hogy szeretnék elmenni a mosdóra, és kifizetem természetesen. Erre ő azt mondta, ha rendelek valamit inni, semmi akadálya. Amikor kiejtette az inni szót, már attól rosszul lettem. »Ember, majd be..., és még igyak is?!...« Kínomban ösztönösen körülnéztem a kocsma belsejében. Egy hölgy ült hozzám a legközelebb, sapkában, éppen a korsó sörét szürcsölgette. És léptem. »Hölgyem, meghívhatom egy italra?« - kérdeztem. Ő mintha ez a világ legtermészetesebb szituációja lenne: »Egy sörre.« Letettem a pénzt a meglepett pincérnek, majd elrohantam a mosdóba. A söröző bevételhez, a hölgy még egy sörhöz, én meg a piszoárhoz jutottam.

És hogy mi a tanulság? Na, ezt majd a kommentekben elmondjátok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2011. szeptember 17. 12:30
Kiss Péter is írhatna egy ilyen cikket csak Ő azt írhatná Így jár a aki sokat eszik a 240.000 Ft-os étkezési jegyből, és szociálisan kurva érzékeny.
imres
2011. szeptember 17. 11:16
Ne csináljátok már! Azt hiszem, mindenki volt már hasonló szituációban, hogy többet ivott (ezt-azt) a kelleténél és a helyzetből adódóan kellemetlenségei támadtak. Én nem vagyok Vona párti, de a történet számomra sokkal kellemesebb emlékeket ébreszt, mint a volt miniszterelnök Totókutyás, főzéses, spanos történetei. Én úgy látom, Vona inkább a szavak mestere, mint Gyurcsány. Jót röhögtem Vonán... és saját korábbi emlékeim miatt magamon.
Peter8811
2011. szeptember 17. 09:12
Ha már a WC-nél vagyunk Egy Spíró stilusu versike. Kaksi Maksi Vöröset szarik az MSZP-s LMP-s megzöldet, Hogy a barna szinnel Ne szennyezze a földet Kéket szarik az SZDSZ-es Jobbikos meg barnát. Bokros nyugdíjasnak, Ritkán jut csak farhát.
fizimókus
2011. szeptember 16. 22:35
Node azt képzeljük el, ha így lenne a sztori: Bementem a kocsmába, köszöntem: Szebb jövőt! Erre 4 alkesz elvert úgy, hogy behugyoztam. Miután kimentem és felnéztem az ajtó feletti feliratra, ezt olvastam: VÖRÖS CSILLAG SÖRBÁR. Na, így lett volna igazán vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!