Véget kell vetni a cigánybűnözők terrorizmusának!

2010. május 25. 14:17

Magyarországon valóban erőteljes a rasszizmus és a fajvédelem. A magyarellenes állami rasszizmus és a cigányság fajvédelme, pozitív diszkriminációja.

2010. május 25. 14:17
„Az ercsi mészárlás, amelynek során helyi cigánybűnözők lemészároltak egy polgárőrt, akit sokadszorra is büntetlenül kirabolhattak a tehetetlen, korrupt, magyarellenes, mindössze az anarchia ellen fellépő magyar gárdistákkal keménykedő rendőrség »jóvoltából« sajnos csupán a jéghegy csúcsa. 

Ercsi polgármestere is megerősítette, hogy a végső elkeseredésében önbíráskodni próbáló áldozat a városkát rettegésben tartó cigányfamília ellen lépett fel. Akik büntetlenül, évek óta lophattak, rabolhattak, fenyegetőzhettek, kiirthattak egy fél erdőt! Vajon ha magyarok tesznek ilyet, szintén ennyire elnéző a rendőrség? A választ tudjuk. Magyarországon valóban erőteljes a rasszizmus és a fajvédelem. A magyarellenes állami rasszizmus és a cigányság fajvédelme, pozitív diszkriminációja. (...)

A közüzemek elleni támadást, a szervezett fosztogatásokat, a közalkalmazottak, hivatalos személyek elleni folyamatos támadásokat önálló, egészségesebb országokban terrorizmusként kezelik és kemény hatósági eszközökkel lépnek fel ellene. És nyilvántartják a bűnözőket etnikai alapon, sok egyéb állam mellett a hazai bűnözővédő liberálisok Mekkájaként ismert USA-ban, Nagy-Britanniában is. Ha kell, az öntudatosabb országokban a rohamrendőrség bevetésével lépnek fel a vasutat, közüzemeket veszélyeztetőkkel, az orvosokra támadókkal, sőt a szervezett terménylopókkal szemben. Mert erre valók a rendőrök, nem a törvénytisztelő, a rendért kiálló állampolgárok vegzálására.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. május 26. 22:39
Az kemény...
sensei
2010. május 26. 22:35
Aktív mandiner olvasó, igaz írni nem szokott.
sensei
2010. május 26. 22:34
Egy kis ártatlan levelezés meg pláne nem veri ki nála a biztosítékot...
sensei
2010. május 26. 22:20
Valóban ez a dolgunk. Nehéz lehetett, én bele sem tudok gondolni, mikor csak anya szívű apuka voltam, mellettem meg egy tigris anya:) csak bekapcsolódtam egy pillanatra. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!