Előzött a Puskás Akadémia, a felcsútiaké a bronzérem

2024. május 18. 21:10

A labdarúgó NB I utolsó fordulójában a dobogóért küzdő csapatok közül a Paks és a Puskás is győzött, így ez a két együttes végzett éremmel.

2024. május 18. 21:10

Nyitókép: Puskás Akadémia

 

Három mérkőzést rendeztek egy időben szombaton az első osztályú futballbajnokság 33. fordulójában. A tét a dobogó volt. A Paksi FC, a Fehérvár FC és a Puskás Akadémia is győzelmi kényszerrel lépett pályára. A meccs előtt a második paksiaknak volt talán a legkönnyebb helyzetben, hiszen a már kiesett Kisvárdát fogadták, és hazai pályán egyértelműen ők voltak az esélyesek. A zöld-fehérek végül, ha nem is sziporkázó játékkal, de 2–1-re legyőzték a nyírségieket, s ezzel megszerezték az ezüstérmet.

A székesfehérváriak a Diósgyőrt fogadták, 

és a több mint hatezer hazai szurkoló támogatása sem segített nekik. 

A nézők nem láthattak érvényes gólt a Sóstói Stadionban. A meccs krónikájához tartozik, hogy előbb a 26. percben Karamoko, majd a 90. percben Serafimov is a miskolciak kapujába talált. A második gólnál úgy tűnt, nyer a Fehérvár, ám hosszas videózás után Karakó Ferenc játékvezető nem adta meg a találatot. És ennek a 0–0-nak a legjobban Felcsúton örültek, ahol a Puskás Akadémia 4–1-re legyőzte az ötödik helyen végző Debrecent. Ez a hazai siker azt jelentette, hogy a Hornyák Zsolt csapata végzett az idén a harmadik helyen, s az utolsó fordulóban megkaparintották a bronzérmet. A Paks kupagyőzelme miatt azonban a Fehérvár is indulhat a nemzetközi kupákban.

A záróforduló rangadóját a Ferencváros–Újpest derbit vasárnap 20.15 órától rendezik az Üllői úton.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­k­e­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
sallaz
2024. május 19. 01:31
Hiva tüntek a kommentek?
naba10-2
2024. május 18. 22:09
Én jobboldali szavazó vagyok, de ez a Felcsúti foci akadémia, teljesen kontraproduktív. Semmi helye az Nb1-ben. Sokkal többet vesz el, és sokkal több embert taszít, mint amennyi pozitív hatása van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!