Kiderült, miért nevezi Orbánt a Ferencváros korábbi támadója „Mr. Száz Százaléknak”

2024. április 18. 16:46

Benjamin Lauth amondó, a Nationalelf támadósora nem nemzetközi szintű, ám Willi Orbánt csak Mr. Száz Százaléknak hívja!

2024. április 18. 16:46
LAUTH Benjamin
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: MTI/Beliczay László

***

A Fradival 2015-ben Magyar Kupát nyerő futballista szerint Eb-csoportunkban – már csak a hazai környezet miatt – Németország a favorit, már csak azért is, mert az utóbbi hónapok gyengébb formája után óriásit javult a közhangulat, hiszen Toni Kroosék előkészületi mérkőzésen legyőzték a 2018-as világbajnok Franciaországot valamint Hollandiát is.

„A két győzelem minden kételyt eloszlatott, Julian Nagelsmann abszolút élvezi a bizalmat” 

– tette hozzá a jelenleg televíziós szakkmementátorként dolgozó sportember.

Benjamin Lauth szerint egyértelmű, hogy a szövetségi kapitány Manuel Neuert favorizálja a kapuban, a védelem tagjai jó képességű labdarúgók, de az nem fér bele, hogy három-négy meccsenként nagyot hibáznak, különösen a balhátvéd posztján akadnak komoly gondok, Joshua Kimmich hátrahozatalát viszont telitalálatnak tartja.

KLEINHEISLER László; KROOS Toni
Toni Kroos a 2024-as Eb-n is összecsaphat Kleinheisler Lászlóval Fotó: MTI/Kovács Tamás

A középpályára rátérve elmondta, „vitán felül áll, hogy „Toni Kroos visszatérése óriási hatással van a csapatra, a franciák és a hollandok ellen is vezér volt, ő diktálta a tempót, karmesterként vezényelt”. Benjamin Lauth szerint a német válogatott „legyengébb láncszeme” a támadósor, ezen belül az ék pozíciója, 

egyszerűen nincs olyan kaliberű játékosunk, mint annak idején Miroslav Klose volt”

– fogalmazott. A korábban az edzősködést is kipróbáló Lauth az nso.hu felkérésére elmondta a véleményét a Bundesligában szereplő magyar futballistákról is: „Sallai Roland jól teljesít, a Freiburg szintjén nagyszerű, több szerepkörben bevethető támadó, aki az Európa-ligában is villogott, ám a tudása alapján több gólban kellene szerepet vállalnia. Szalai Attila azonban számomra is talány...” 

A Gulácsi-Dibusz párharcban Lauth természetesen korábbi csapattársát favorizálja, míg Willi Orbánt egyszerűen csak Mr. Száz Százaléknak nevezi! „Mindig lehet rá számítani, alig hibázik, olvassa a játékot, kiválóan védekezik, nyugalmat sugároz, a német bajnokságban és a BL-ben is megállja a helyét”.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­­r­n­­a­­k­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
o1gpedofil-2
2024. április 19. 09:51
A fosbalista : Továbbra is kaphat fizetést a külügytől Menczer Tamás
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 18. 16:57
Turi Gábor, aki 2002-2006 között volt alpolgármester többek között arról panaszkodott, hogy Kósa zsarnoki módon irányít és egyre korruptabb. A diplomaták jelentése szerint Turi Gábor egy ízben így fogalmazott alig két éve: „Mr. 10 százalékból Mr. 20 százalékká vált". Orbán ettől mohóbb.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 18. 16:53
Biztosan Kósa Lajos után. Meg kell kérdezni a debrecenieket! 💸
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!