Ilyen lesz Gombaszög 2013-ban

2013. július 10. 18:25

A Gombaszögi Nyári Tábor idén július 16. és 21. között vár mindenkit Krasznahorka büszke vára alatt.

2013. július 10. 18:25

A táborban a Mandiner is képviselteti magát. 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2013. július 11. 11:19
A valóságban sajnos éppenhogy nagyon kevés az érdeklődés a köyéleti programok iránt. Még ha az uralkodó hidas klikk próbálja is nyomni a propagandáját, alig hallgatja valaki. A felvidéki magyarok közösségkénti összetartozása meghalt. A példaképek a pojácabohóc Bugár, a gorilla Világi és a szürke eminenciás manipulátor Szigeti. Persze van sok jóérzésű rendes fiatal is, csak már észre sem veszik, hogy elvesztek a sok félrebeszélésben.
buckafej
2013. július 11. 11:19
Te hülye vagy! Honnan veszed ezt a baromságot, amit ide hánytál? A mellékelt program egyáltalán nem azt igazolja, amit leírtál.
vinetu
2013. július 11. 11:18
Fasza! A magyar adófizetők pénzén igen remekül fogja magát érezni a felvidéki szdsz-keménymag, melynek több mint két évtizedes nemzetáruló aknamunkája felelős azért, hogy a felvidéki magyarság identitása és közösségként való léte a klinikai halál állapotában van. Szégyen és gyalázat, hogy mindehhez a fidesz (aki most a családom összes választókorú tagjának a szavazatát elvesztette) a nevét, meg persze a mi pénzünket adja. Állítsátok meg Németh Zsoltot és rohadék nemzetvesztő bandáját!!!
jclayton
2013. július 11. 09:18
Szegény Átlagos Táborozókat azért sajnálom, ezek szerint két-három éves koruktól aknamunkát végeznek. Nem lehet könnyű nekik :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!