Egymásnak estek a felek az ATV-ben a Fico elleni merénylet ügyében (VIDEÓ)

2024. május 18. 17:54

A CSATT.2 műsorát szemléztük.

2024. május 18. 17:54

Nyitókép: Youtube képernyőfotó

Heves vita alakult ki a meghívottak között az ATV május 17-i műsorában a szlovák miniszerelnök elleni támadás hatásairól. Az adás vendégei Szabó László producer, Szabó Gergő, a Pesti Srácok újságírója, Somogyi Zoltán szociológus és Magyar Dávid rádiós műsorvezető voltak. 

A műsor elején a beszélgetők együttesen ítélték el a Robert Fico ellen elkövetett merényletet. Ezután Somogyi Zoltán megkérdezte Szabó Lászlótól, hogy a bevezető monológjában miért állította, hogy a Fico kormány „virtigli jobboldali” politikát folytat. Szabó erre azt mondta, hogy 

ma Európában a legfontosabb kérdések tekintetében, amelyek a háború, a migráció és Ukrajna támogatása, a szlovák kormány egyértelműen jobboldali.

Ez a vélemény szemmel láthatóan nem győzte meg Somogyit, aki a műsor során többször is kioktatta a beszélgetőpartnereit. Mellékesen Geert Wilders is szóba került, akinek, úgy néz ki, sikerül Hollandiában kormányt alakítania.

Szabó Gergő sérelmezte, hogy Somogyi „szélsőséges oroszbarátnak” nevezte a szlovák merénylő Juraj Cintulát, hiszen a Pesti Srácok újságírója szerint a támadó azt mondta, hogy „Éljen Ukrajna!” Kiemelte, hogy 

Cintula egyből megkapta az oroszpártiság stigmáját, holott azért támadta meg Ficót (és ez az egyik legfőbb ok volt), mert az nem segít az ukránoknak, sőt az ukránok ellen van.

Erre Somogyi terelni próbált és egyből talált egy szerinte hasonló magyar ügyet. Amikor Szabó Gergő szembesítette azzal, hogy most talán mellébeszél, a szociológus lekezelően válaszolt.

Magyar Dávid Ukrajna támogatásáról adott elő monológot, miközben a többi meghívott egymással vitatkozott.

Ezután Robert Fico előéletén szólalkoztak össze a vendégek

Szabó Gergő igyekezett mindenkinek eszébe juttattni a merénylet kapcsán megjelent mocskolódó, a magyar kormányt támadó kommenteket. Somogyi erre újfent kioktatással válaszolt. Magyar Dávid meg Bayer Zsolt személyével példálózott.

A vitát, amelynek a műsorszünet vetett végett, nem sikerült lezárni, hiszen a meghívottak eltérő véleményen voltak az ukrajnai háború lezárásának módját illetően is. 

Míg Somogyi és Magyar Dávid a feltétel nélküli támogatás és a további fegyverek és pénz küldése mellett ágált, addig Szabó László és Szabó Gergő higgadtan a béketárgyalások megkezdését sürgette.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. május 19. 22:25
AZ TV IPARI HULLADÉK CSATORNA, HULLADÉK EMBERNEK LÁTSZO SZARZSÁKOK SZEREPELNEK BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gekk
2024. május 19. 13:02
A vita vége is érdekes. Szíjjártó és orbit hozzáállása ehhez a nemzetbiztonsági ügyhöz több mint érdekes. A szabóék felszopása meg szánalmas. No de mit is várhatunk, ha az egyik ott ücsörög a bajjer nevű fehérjehalmaz mellett.
gekk
2024. május 19. 09:44
survivor 2024. május 16. 08:04 gekk Konkrétan ? 5x választott király ? Te hülye fasz, te. (Hadhazy életben van...pedig le kellett volna lőni.) Csak mert láttam errefelé ezt a barmot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!