Putyin nem kertelt, ezért lőtték rommá az ukrán energiahálózatot

2024. április 12. 09:50

Eddig humanitárius megfontolások alapján nem indítottak hasonló támadásokat az orosz erők.

2024. április 12. 09:50

Nyitókép: Alekszandr Zemljanyicsenko

Oroszország kénytelen volt válaszolni az energetikai létesítményeit ért ukrán csapásokra, bár télen humanitárius megfontolások alapján nem tette ezt – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök az Interfax szerint. 

Mi humanitárius megfontolások alapján nem indítottunk semmilyen csapást a télen, 

vagyis nem akartuk, hogy szociális intézmények, kórházak áramellátás nélkül maradjanak. Az energetikai létesítményeinket ért csapások után azonban kénytelenek voltunk reagálni” – hangsúlyozta Putyin csütörtökön Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökkel folytatott találkozóján. Putyin az orosz csapásokat az úgynevezett „demilitarizációs” folyamat részének nevezte, mivel azok érintik Ukrajna védelmi ipari komplexumát.

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­n­y­o­­k­ ­­v­­­á­r­­­n­a­k­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Stingary76
2024. április 13. 15:40
Még jobban lőni fogja az orosz az energetikai rendszerüket. Ha nincs áram, leállnak a hadianyag gyáraik, szerelő műhelyek, üzemanyag átfejtő állomások, vonatok, mobil átjátszó állomások, adótornyok, egyszóval minden.. Vagy majd folytatja az ukrán a háborút generátorokkal a végső győzelemig?
2024. április 13. 07:11 Szerkesztve
Eddig humanitárius megfontolások alapján nem indítottak hasonló támadásokat az orosz erők. --- Ukrán az ukrán. Eddig se kellett volna velük puháskodni. (energia megvonás=nehezebb drón és merénylő-bomba gyártás)
Spiritmonger
2024. április 13. 00:40
Ez már a végjáték. Az orosz hadsereg felmorzsolja az ukrán infrastruktúrát, aztán az ukrán hadseregnek nem lesz más lehetősége csak a megadás. Az oroszok ráteszik a kezüket a nyugati fegyverrendszerekre, és új status quo lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!