A hivatalos iráni narratíva dróntámadásról beszél, zéró anyagi kárról és ismeretlen elkövetőről

2024. április 19. 11:10

A hivatalosan fel nem vállalt izraeli változat egy harci repülőgépekről indított, cirkálórakétákkal végrehajtott támadásról beszél.

2024. április 19. 11:10
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Ókovács Benedek/Mandiner

„EGY VÁLASZCSAPÁS, KÉT NARRATÍVA

A hivatalos iráni narratíva dróntámadásról beszél, zéro anyagi kárról és ismeretlen elkövetőről.

A lassan kiszivárgó, hivatalosan fel nem válalt izraeli változat egy harci repülőgépekről indított, cirkálórakétákkal végrehajtott támadásról beszél. Lehetséges, hogy egy másik helyszínt is támadás ért Tabriz mellett, a török határ közelében. A támadások célpontjairól és az okozott kár mértékéről még semmit sem tudunk.

Rövidesen meg fogjuk tudni, hogy melyik változat áll közelebb az igazsághoz.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Az iráni légicunami teljes kudarccal végződött, a nyugati-arab-izraeli koalíció de facto létrejött.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­k­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 20. 21:27
Hazudsz aljas népírtó zsidö! Rohadjatok meg az apartheid terrorállamtokkal és a benneteket támogató sunyi sameszaitokkal együtt!
Tommaso
2024. április 20. 17:58
Mi állt az iráni támadás mögött? Az IRÁNI ELNÖKNEK az ENSZ-ben elmondott nyilatkozata. Miszerint Irán célja, hogy eltörölje Izraelt a Föld felszinéről. Izrael hiába szeretne békében élni mind Iránnal, mind az arabokkal. az iszlamista terroristák oldaláról erre nincs fogadókészség. Az arabok már ÖT alkalommal inditottak háborút Izrael ellen.
Tommaso
2024. április 20. 14:32
Az elmúlt 75 év össze háborúját a muzulmán arabok robbantották ki. A túlnyomó többségük vérszomjas állat, tömeggyilkos hajlamokkal. Ugyan vannak normális arabok is, de csak a kis, öbölmenti olajállamokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!