Újabb Izrael-ellenes incidens történt Berlinben, ezúttal egy bírót kellett kimenekíteni (VIDEÓ)

2024. február 09. 19:34

„Biztonságos Németország a zsidók számára?” – tette fel a kérdést a Visegrád24.

2024. február 09. 19:34

A Visegrád24 X-oldalán közölt egy videót, melyen az látható, hogy Barak-Erez izraeli bírót kikísérik a berlini Humboldt Egyetemről, miután palesztinbarát aktivisták megzavarták egy előadását.

Néhány nappal ezelőtt egy zsidó diákot vertek meg Berlinben – emlékeztetttek.

Biztonságos Németország a zsidók számára?”

– tette fel a kérdést a Visegrád24.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, továbbra sem csitulnak az Izrael-ellenes indulatok a nyugati országokban. Nemrég nagy port kavart, hogy azért támadtak rá zsidó fiatalokra Londonban, mert héberül beszéltek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 10. 11:58
Óhjaj, ahogy az angol mongya "how the mighty have fallen"
korona.2.0
2024. február 10. 11:23
Mint említettem, a zsidók számára a világ elveszett. De ez még csak a kezdet. Így jár, aki magát "választott népnek" nevezi. Hát a többi nép, azok nem is emberek ? Isten leginkább a gőgöt bünteti és ezt a büntetést PÉNZZEL nem lehet megváltani. A zsidóknak most nem árulnak indulgencia cédulákat. A világ bizalma olyannyira megingott irántuk, hogy minden tőlük eredendőt minfdenütt megkérdőjeleznek. A világ a zsidók számára elveszett.
auditorium
2024. február 10. 10:42
A német ARD csatorna Themen műsorában tegnap két berlini egyetemen történt antiszemita támadásról volt szó. Az egyik a Freie Univiversität-en , a mäsik a Humboldt Egyetemen. Előadás alatt törtek be pro Palesztina anarchisták a Humbodt Egyetemen, a Freie Uni-n pedig tettlegesen bántalmaztak zsidó származású diákokat. Nem tanácsos Neuköllnben és Kreuzbergben sem vallási szimbólumokkal utcára menni. Daniel Freund zöld képviselő és Mr. Pressman mit szól mindehhez ?
flesh ripper
2024. február 10. 09:13
Berlin!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!