Bejelentette a francia külügyminiszter: van olyan ukrán akció, ahol szükség lehet a külföldi csapatokra

2024. február 28. 13:44

Stephane Sejournet szerint azonban Franciaország nem tervezi, hogy katonákat küld Ukrajnába.

2024. február 28. 13:44

Franciaország továbbra is azt állítja: nem tervezi, hogy katonákat küld Ukrajnába vagy háborút indít Oroszország ellen – ezt Stephane Sejournet külügyminiszter jelentette ki a Strana szerint. Szerinte „új akciókat kell mérlegelni Ukrajna támogatására”, amelyeknek „nagyon konkrét szükségleteknek kell megfelelniük”, de anélkül, hogy „átlépnék a hadviselés küszöbét”.

Egyes ukrajnai akciókhoz külföldi csapatokra lehet szükség 

– mondta, majd hozzátette: „különösen az aknamentesítésre, a kiberműveletekre és az ukrán területen történő fegyvergyártásra gondolok. E tevékenységek némelyike megkövetelheti az ukrán területen való jelenlétet anélkül, hogy átlépnénk a hadviselés küszöbét. Semmi sem zárható ki. Ez a háború bármelyik pillanatban véget érhet, ha Oroszország úgy dönt, hogy kivonja csapatait Ukrajnából” – mondta Sejourne.

Nyitóképen: Stephane Sejournet / Wikipédia

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­á­­­n­­y­­­o­k­ ­v­­á­­­r­­n­a­­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
KBA98
2024. március 02. 14:19
Nincs ilyen!
nzoltan-818
2024. február 28. 23:41 Szerkesztve
Hát rajta! Ha annyira ég nektek, ne csak a szátokat jártassátok, mutassátok meg a világnak, hogy ti Ukrajnáért hajlandók vagytok katonákat küldeni és megtámadni az oroszokat, de ne akarjatok minket és másokat egy atomháborúba sodorni. Kíváncsian várom, hogy mi lesz.
KBA98
2024. február 28. 17:20
Napóleon sem tudta legyőzni Oroszországot, ez a kis fing miért tudná?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!