Patkányok nehezítik az ukránok helyzetét a fronton: bevetették a harci macskákat

2023. december 04. 14:26

A rágcsálók komolyan megkeserítik a katonák életét.

2023. december 04. 14:26

Elkezdődött az újabb tél a fronton. Az ukrán katonák azonban nem csak a heves harcoktól, az egyre fokozódó hidegtől és a rendkívüli éhségtől szenvednek, hanem egy új problémájuk is akadt – írja a Bild.

Egyre több videó kerül ki arról, hogy, hogy egerek és patkányok, valamint kígyók kúsznak a lövészárkokban, különösen a déli területeken.

A problémával természetesen az orosz katonáknak is meg kell küzdeniük. A rágcsálók egyre komolyabb problémává válnak. A lap megtudta, hogy  megzavarják a katonák álmát, és mindent megesznek, amibe csak belekapnak. Az is kiderült, hogy az egerek tönkreteszik a sisakokat és tönkreteszik a fontos kommunikációs kábeleket.

A felmerülő problémák miatt macskákat visznek a frontra. Több olyan esetről is beszámolt a lap, hogy a katonák vitték magukkal a frontra a macskákat.

Nyitókép: X

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. december 05. 10:08
Nem kicsi az a macska ahoz, hogy a hoholokat megegye?
Wolfram004
2023. december 05. 09:47
Vona is a vége felé kezdett cukiság kampányba. Utolsó szalmaszál?
Akitlosz
2023. december 04. 21:19
A macskák nem csak az embereket irányítják. https://www.youtube.com/watch?v=Qaqgt-i5kEE
Ugandai Bubu
2023. december 04. 19:55
Az igazi patkányok az Üllői úti posztmodern üvegpalotában szaladgálnak, de hát egy ilyen nép jobbára ilyeneket tud kitermelni magából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!