Ha már az oroszokkal nem bírnak, akkor az őshonos kisebbségeken állnak bosszút

2023. november 18. 22:22

És még ezeket akarják betuszkolni az Unióba.

2023. november 18. 22:22
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha már az oroszokkal nem bírnak, akkor az őshonos kisebbségeken áll bosszút a tevét politikára, a sejtemöltönyt zöldruhára cserélő televíziós stáb

Egy 30-35 milliós állítólagos nemzet kisstílű, pitiáner politikai percemberei végre valakit legyőzhetnek; egy százötvenezer fős kisebbséget. 
És a reakció

magyar ellenzék: semmi

társutas éttermiségi:semmi

baloldali pártok: semmi

És még ezeket akarják betuszkolni az unióba‼️
Gratulálok!
2024 erről szól majd”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salátás
2023. november 19. 12:57
fasszopó moslékos kommentelőink nemigen aktívkodnak a témában :(
nyúlgerinc
2023. november 19. 12:03
Én arra lennék kíváncsi, hogy a Zselé megkérte-e már az Ursula kezét...a viszonyuk nagyon bizalmas valahányszor találkoznak....
Box Hill
2023. november 19. 09:20
Kik döntöttek arról, hogy Kárpátalja Magyarország helyett Ukrajnához tartozzon, ahova sose tartozott? És ezek miért nem lógnak még?
Welszibard
2023. november 19. 09:06
Pedig lenne jó példa is Európában: Svájc. Olasz-német-francia kantonális egyenrangú nyelvi önigazgatás. Ukrajna miért nem ezt veszi pozitív példának és miért az ellenkezőjét (diszkrimináció és elnyomást) mint negatívumot? Ezek szerint az Európai Unió - mely magát a demokrácia letéteményesének tartja - vajon miért az elnyomást, a diszkriminációt támogatja, amelyet Ukrajna konkrétan megvalósít az elfogadhatatlan nyelvtörvényeivel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!