Putyin az a típusú vezető, akinek még az árulás gondolata is bűn

2023. augusztus 24. 11:36

Hűség – árulás – a két véglet.

2023. augusztus 24. 11:36
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Putyin az a típusú vezető, akinek még az árulás gondolata is bűn. Ezt rég tudjuk, 99 óta követtem Putyin karrierjét és igyekszem megérteni a személyiségét – ez mindig előjött. Hűség – árulás – a két véglet – személyét illetően is és a »haza« általa elképzelt fogalmát illetően is. Én végig azt gondoltam, hogy a Prigozsin puccs nem színjáték, már Putyin reakciójából ítélve is, és hogy ezt a Wagner vezetője nem éli túl – bár az, hogy ilyen gyorsan megtörtént, meglepő. Putyin nem csak bosszúálló, de általában türelmes is.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 25. 14:44
Putin türelmes....más nem volt az....
Cyklon
2023. augusztus 24. 21:49
Helyes.Gondoljunk bele, mi lett volna akkor ha Oroszországot is egy dzsóbájdenhez hasonló szarzsák vezetné.
johannluipigus
2023. augusztus 24. 20:04
Erről is ismerszik meg a jó vezető. Az árulásra, hazaárulásra nincs bocsánat, bár a lipsik szerint a tömeggyilkos is embet, és vannak jogai. Oroszország ebből a szemponból szerencsés, mert ott a lipsiket elpicsázzák.
ThunderDan
2023. augusztus 24. 19:42
Demkó! Mégis hol bocsánatos bűn az árulás?!? Komolyan: Prigozsin KATONAI ERŐVEL VONULT MOSZKVA ELLEN. Miről is beszélünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!