Bemutatták Biden legkínosabb pillanatait

2023. július 13. 13:30

Volt honnan meríteni.

2023. július 13. 13:30

Apáti Bence a Patrióta YouTube-csatornáján szedte össze Joe Biden legkínosabb pillanatait. A 12 perces összeállításban szerepelnek a klasszikus momentumok, például, mikor az amerikai elnök lazán fel akart szökkenni az elnöki különgépre, ám közben többször is megbotlott. Az Apáti reagál c. videósorozatban végigvették, hogy a szabad világ vezetője folyamatosan elesik, megbotlik, felborul.

Nem lehet, hogy az USA más elnököt érdemel? Biden az, aki nem tud felmenni egy lépcsőn, nem tud leszállni egy bicikliről, úgy hogy ne esne el. Miközben Joe Biden bukdácsol, addig pénzemberek az ukrán-orosz háborún milliárdokat keresnek”

– közölte Apáti, aki szerint egy ember van Amerikában, aki a békéről beszél, ő pedig Donald Trump, akinek véleménye egybeesik Orbán Viktoréval.

A videóban elhangzik, hogy előfordult már olyan, hogy az amerikai elnök kisétált egy interjúról, le kellett vezetni a színpadról, nyilvános találkozókon elbóbiskol vagy épp egy élő interjúban kellett felébresztenie a műsorvezetőnek. 

A teljes összeállítást itt lehet megnézni:

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 13. 19:02
Ki ez a seggfej barom? Ez ma a menő? Pontosan elég lett volna a videókat leadni, ennek a baromnak az idióta dumája nélkül.
FreeEurope
2023. július 13. 18:26
Nincs itt semmi látnivaló tessék tovább haladni. A nem normálisoknak az abnormális dolgok a legtermészetesebbek.
Gusztiapu
2023. július 13. 14:37
Ismerve Biden és családja minden bűnét is azt mondom: ezt a szerencsétlen bácsit már haza kellene vinni a feleségének és szeretettel ápolni.
szarvas-2
2023. július 13. 14:09
Dementia senilis. (Ebben szenved az usai deep state zsidók kesztyűbábja.Gyakran elbassza azt is,amit a "tartotisztje" leir neki.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!