Pokolgép végzett a Mikhailivka városát vezető orosz tisztviselővel

2022. augusztus 25. 08:05

A héten több orosz tisztviselőt ért támadás.

2022. augusztus 25. 08:05
null

Pokolgépes merényletben veszítette életét egy orosz tisztviselő a megszállt Zaporizzsja régióban – közölte a Telex a Moscow Times értesülései alapján.

„Robbanószerkezetet helyeztek az autója ülése alá” – számolt be a történtekről Vlagyimir Rogov a Telegramon keresztül. A bejegyzéséből az is kiderült, hogy „Ivan Szusko a robbanásban megsebesült, kritikus állapotban került a kórházba, ahol már nem tudtak segíteni rajta”

Szusko meggyilkolására reagálva Rogov

terrorszervezetnek nevezte Ukrajnát, és megsemmisítésére szólított fel. 

Több orosz tisztviselőt ért támadás a héten. Mint írták, kedden már megkíséreltek egy bombatámadást egy másik, ugyancsak az oroszok által kinevezett herszoni területi tisztviselő, Igor Telegin ellen. Telegin azonban túlélte a támadást.

A hónap elején a Herszon régió vezetőjét, Vlagyimir Szaldót is kórházba szállították, miután az orosz védelmi minisztérium szerint  meg akarták mérgezni – írta a Telex.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2022. augusztus 25. 21:37
Ukrajna terrorista állam.
paraszt baltával
2022. augusztus 25. 09:44
Az oroszok okosan csinálják amúgy..nem büntetik az ukrán népet, a náciféreg rezsimjük miatt. Tudják,úgy nehezebb lesz,ha s lakosság ellenük fordul. Sebészi akciókra van szükség..az ukrán,amcsi báb tagokat kell likvidálni.
123321
2022. augusztus 25. 09:41
magukévá tették az ojrópai értékeket az azov-nácik...
B I L
2022. augusztus 25. 09:09
Porig rombolni Kievet, lámpavasra zelenszkijjel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!