Arcon ütöttek egy férfit Ausztriában, aki a holokauszttagadás befejezésére szólította fel utastársait

2021. június 01. 10:46

Az eset egy vonaton történt, a beszámolók szerint a tettes „közel-keleti külsejű” volt.

2021. június 01. 10:46
null

Hallhatóan a holokausztot tagadták, valamint antiszemita és Izrael-ellenes párbeszédet folytatott két utas egy osztrák vonaton, amikor egy 32 éves utastársuk arra kérte őket, hogy hagyjanak fel a témával – írja a Neokohn. Hozzátették: bár Ausztriában a holokauszttagadást törvény is tiltja, a felszólaló férfi nem járt jól, ugyanis leszállás előtt az egyik utas háromszor is arcon ütötte őt a száját is felsértve.

Közel-keleti kinézet, palesztin kendő

Beszámolók szerint az elkövető „közel-keleti külsejű” volt, írja a Neokohn, társa pedig egy palesztin kendőt viselt. Az incidens május 21-én történt, a Bécstől nyugatra fekvő Amstetten városában. A rendőrség vizsgálatot indított és továbbra is keresi az elkövetőt. A The Jewish Telegraphic Agency szerint az elmúlt hetekben

Európa szerte megemelkedett az antiszemita támadások száma,

miután a Hamász és Izrael közötti harcok ismét kiújultak májusban a terrorszervezet rakétái miatt.

Fotó: MTI/EPA/EXPA/Johann Groder

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2021. június 01. 23:20
A történet happy enddel zárult.
KannibálTatárÚr
2021. június 01. 11:52
Beleavatkozott két idegen párbeszédébe. Még nagyon olcsón megúszta. Ezekben a hollókosztosokban nincs semmi emberi érzés.
ato boldizsár
2021. június 01. 11:40
A fogkrém a tubusból..
Biivisz
2021. június 01. 11:22
Á, ezek csak nácikok voltak !!! Csak bisztos direkt arabnak álcászták magukatt hogy rájukkenynyék a zantiszemitizmust. Pedig ők a békevalása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!