Autós oltóközpont nyílt Déván

2021. április 25. 22:59

Előzetes regisztráció sem szükséges ahhoz, hogy valaki oltáshoz jusson.

2021. április 25. 22:59
null

Déván megnyitották szombaton Románia első autós oltóközpontját – írja a Főtér. Itt az oltakozni vágyók úgy jutnak vakcinához, hogy az autójukat sem kell elhagyják. A létesítményt egy helyi bevásárlóközpont parkolójában rendezték be, egyszerre négy oltópontban adják be a vakcinákat, 10 és 19 óra között. Az első nap 581 ember jutott Pfizer-BioNTech vakcinához.

Az autós oltóközpontban előzetes regisztrációra sincs szükség. Az érkezőknek csak a személyi igazolványukat kell felmutatniuk, és az adatrögzítés után máris nyújthatják ki a karjukat az ablakon, hogy megkapja az oltást. Az adatszolgáltatás is lerövidíthető, ha a jelentkezők előre kitöltik a szükséges űrlapokat. Ezeket a Hunyad megyei közegészségügyi igazgatóság honlapjáról lehet elérni.

Az autós oltóközpontban nem csak dévaiakat vagy Hunyad megyeieket oltanak, hanem bárkit, aki jelentkezik.

Kép: Directia de Sanatate Publica Hunedoara/Facebook

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takita
2021. április 26. 01:12
Semmi előzetes vizsgálat? Oltás utáni megfigyelés? Csak úgy odahajt valaki az otthon kitöltött papírjával és már döfik is belé a jóféle "nyugatit". Aztán máris irány a nagyvilág. A videó legalábbis ezt mutatja. Magyarországon azért az egészségügy ennél komolyabban kezeli az ügyet.
Dorset Naga
2021. április 25. 23:21
Bezzeg Románia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!