David Attenborough is beszáll a karanténoktatásba

2020. április 21. 16:41

A természettudós földrajzot fog tanítani.

2020. április 21. 16:41

David Attenborough is csatlakozott azon híres személyiségek közé, akiket a BBC kért fel előadások megtartására. A brit közszolgálati csatorna célja, hogy megkönnyítse azok helyzetét, akik a járvány miatt otthoni tanulásra kényszerültek. Attenborough tanterve többek között az állati viselkedést, világ óceánjainak megismerését, illetve a világtérkép tanulmányozását is magában foglalja.

A kezdeményezéshez olyan hírességek csatlakoztak, mint Sergio Agüero, a Manchester City argentin focistája (spanyol óra) Ed Balls, közgazdász (matematika óra) Danny Dyer, királyi származású színész (történelem) Mabel és Liam Payne énekesek (zeneórák, felolvasások).

 A tanórák a BBC Bitesize Dailyn, és egyéb online, interaktív (Red Button), tévés (BBC Four) és hangos (BBC Sounds) platformokon lesznek megtalálhatóak. Alice Webb, a BBC gyermek- és nevelésügyi igazgatója szerint fontos, hogy a gyerekek folytathassák a tanulást, ezért is döntöttek az oktatási platform elindítása mellett. A másik fontos szempont az volt, hogy a témák szórakoztatóak legyenek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2020. április 22. 14:09
Na haragudj, de nem tudom megspórolni neked a rákeresést. (Magam is meglepődtem a Sir nem várt nyersességén.)
Anti-liberális
2020. április 21. 17:26
Igazán kedvelem:) Finom stílusával mutat rá bizonyos csöppet sem elhanyagolható természeti/környezeti problémákra.
di78
2020. április 21. 17:24
Há te még mindig élsz, papa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!