Mintha vámpír lenne: „karókkal” tűzdelték tele a szivárgó vízvezetéket

2020. február 11. 11:29

Egyéni módját választották a vízszivárgás elhárításának.

2020. február 11. 11:29

Egy Hátszeg közeli vízvezeték szivárgásának egyéni módját választották vízügyi szakemberek – közölte a Transindex. Ugyanis – ahogy a Facebookon terjedő fotón látható – karókkal tűzdelték tele a nem kis átmérőjű csövet, teljesen úgy, mint amikor karót döfnek a vámpír szívébe.

A fotó nyomán a Mediafax megkereste a vezeték ügyében illetékes állami vállalatot, ahol elmondták: tudnak a problémáról, de mivel egyben szeretnék kicserélni a teljes vezetékrendszert – ami 3,2 kilométer hosszú – 2020 harmadik negyedévében, ezért egy darabig még ez a látvány fogja fogadni a hátszegieket (és vélhetően az odalátogató érdeklődőket is).

(Mandiner)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. február 11. 13:50
Hát ahogy elnézem a képet, van egy kis vízveszteség, de lehet hogy ott így locsolnak. Szokták mondani: "Felfelé csak csodálkozunk. Nem bírálunk."
olajfa1
2020. február 11. 12:47
Tunya! Hol vagy? Most nyilatkozzál, hogy mennyire előbbre vannak... meg hogy mennyivel magasabb ott az életszínvonal! Gyere Tunya! munka van! nyilatkozzál!
Nehidd El
2020. február 11. 12:13
Vajon mikor fogjuk utolérni őket? (A kérdés költői, mindenki tudja a választ: 1-2 év elég, ha az ellenzék átveszi a kormányt. Bár ha csak '30 után jutnak hatalomra, addigra annyira elhúzunk, hogy 3-4 év rombolásra is szükségük lesz.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!