Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Jövőre jön a közös agrárpolitika

2009. július 29. 15:54

Magyarország állítólag mindenképpen vesztese lesz az EU-s agrárpolitikának, de még az Alkotmánybíróságon elhasalhat a törvény.

2009. július 29. 15:54

Magyarországon jövőre bevezetik az egységes mezőgazdasági támogatási rendszert, az SPS-t, erről szerdai ülésén döntött a kabinet - közölte Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán a kormányülést követő tájékoztatón. A részleteket ismertetve az agrártárca vezetője elmondta: a döntésről szóló értesítést csütörtökön, vagy pénteken küldik el Brüsszelbe, az unió illetékeseinek.

Amennyiben az Alkotmánybíróság alapvető kifogásokat fogalmazna meg a bevezetést lehetővé tévő törvénnyel kapcsolatban - vagyis azt nem lehetne módosítani - akkor Magyarország visszaléphet a most alkalmazott agrártámogatási rendszerbe - mondta a miniszter.

Jön az uniós mezőgazdasági támogatási rendszer (FN.hu)

Magyarország csak veszíthet - Reform előtt az uniós agrárpolitika (portfolio.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!