Orbán Viktor: Együtt a legvastagabb falon is átmegyünk!

2021. október 27. 09:50

2021. október 27. 09:50
null

A Békemenet résztvevői vonulnak a Szent Gellért téren és a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, október 23-án. A Műegyetem rakpartról induló tömeg több százezresre duzzadt, mire az Andrássy út elejére ért. Orbán Viktor a Bajcsy-Zsilinszky úton ünnepi beszédében felidézte, hogy 2006-ban az ifjú kommunisták október 23-ából november 4-ét csináltak. „Csak egy baloldal van, amely tizenöt évvel ezelőtt az emberek közé lövetett, most újra a színpadra készülne, és a nagy vízen túl készülődik Gyuri bácsi. Amikor kellett volna, hogy jöjjenek, akkor nem jöttek, míg most nem hívtuk őket, de itt vannak. Most nem lőfegyverük, hanem Facebookjuk van” – mondta. A miniszterelnök megfogalmazta a választás tétjét is: ha meg akarjuk védeni a rezsicsökkentést, a nyugdíjunkat, a fizetésünket, a mindennapi életünk szabadságát, akkor mindenkinek ki kell vennie a részét a küzdelemből. „Ami ma elég, az holnap kevés, minden magyarra számítunk, akinek fontos a magyarság jövője” – jelentette ki.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!