Soros György hálózatáról

2017. április 21. 17:28

Megmondom, elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket. Apparátusokat, atyaisten tudja, miféle technikákat adnak, és legalizálták is már.

2017. április 21. 17:28
Kádár János

„Úgyhogy nem a bilincsbe verésről van itt szó, hanem anyagi eszközökről van szó. És megmondom, elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket – vastagabban a lengyeleknél, azt megfigyelhették –, de nálunk is van ez. Apparátusokat, atyaisten tudja, miféle technikákat adnak, és legalizálták is már. 

Tessék, Soros Alapítvány és így tovább!

Ott mennek a mieink is a Soros Alapítvánnyal és az övéik is. Hát ismerjük őket! Hát én kérdezem, elvtársak, hát aki megy egy alapítvánnyal meg ösztöndíjjal oda, hát főleg az USA-ba, de nem csak az USA-ba, és ott rendszerellenes beszédet tart az illető,

ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedélyt kapjanak? 

Énszerintem senki. És ezt meg lehet tiltani! Ez is adminisztratív intézkedés! És nem utaznak. Hát ne tartson ott rendszerellenes, ellenséges beszédeket, és táplálja még azt a nyomorult maradványát annak a magyar emigrációnak, ami ott létezik, mint ellenséges emigráció.

Ilyesmire is gondolni kell! És csinálni is kellene, ha valaki evvel foglalkozna!”

 

 

A hvg.hu által közölt Kádár János-hangfelvétel egy 1988. február 9-én lezajlott – az ellenzéki mozgalmakat, különösen az MDF megalapítását tárgyaló –  politikai bizottsági ülésről.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolaci
2021. november 26. 14:32
Kádár Hitlert szerette? Nem? Akkor most mi legyen?
Héja
2021. november 26. 14:32
Jót nevettem. Csupa volt komcsi, a Kádár-rendszer haszonélvezői, vagy leszármazottaik vonszolják elő az öreget a kriptából. Egy ostoba Orbán-párhuzam kedvéért. Röviden. Sorosnak Kádár sem felelt meg, Orbán sem. Donald Trump sem. Egyetlen politikus sem, aki nem tagja a libero világszektának.
péterx
2021. november 26. 14:32
A HVG otromba szellemeskedése jelzi a zavarukat : mivel lerántották az Álarcos Rablóról a leplet , hát marad nekik a szerintük meglevő "orbáni diktatúra" kádári párhuzamának szuggesztiója . Elvégre , ha az Álarcos Rabló szellemisége nem uralkodhat nálunk , az számukra diktatúra...
JaJoK
2021. november 26. 14:32
Rossz a logikája vagy nem akarja érteni a párhuzamot? Esetleg szövegértési gondjai támadtak, vagy nem meri megérteni amit olvas????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik