Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Pottyondy Edina a saját kardjába dőlt, nagyon durván leégette magát

2024. május 17. 08:46

Ennyit az elhivatott megmondóember hamis legendájáról.

2024. május 17. 08:46
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép

„A baloldali YouTube-celebvilág leghangosabb és egyben legirritálóbb figurája Pottyondy Edina. Ő az, aki rendszeresen fröcsögve osztja ki a kormányt és természetesen mindenkit, aki csak egy jó szót is szólni mer a kormányra. Kedvenc célpontja sokáig Tóth Gabi volt, akiről elmondta, hogy annak ellenére, hogy nem ismeri, pontosan tudja, hogy milyen ember is valójában. Ez nem meglepő, mert a liberális felsőbbrendűség és pökhendiség honi élharcosa mindenhez is ért. Nem elég, hogy jópofa és humoros, egy igazi hős, hiszen a szívén viseli az egész ország sorsát. Habozás nélkül, azonnal az élére állt annak a nagyszabású politikamentes influenszertüntetésnek, amelyről kiderült, hogy sem politika, sem erőszakmentes nem volt. A közönsége természetesen csont nélkül elhiszi ezt a szemfényvesztést.

Most azonban olyat tett, amivel nagyon durván leégette magát, legalábbis megtépázta a hitelességét. Egy bulit szervez ugyanis lányoknak és fiúknak május végére. Úgy promózzák az eseményt, hogy »újabb rendezvényhez adja a nevét a Hősök terei tüntetés reklámarca«. »Ede Madame Ismerkedő Estje!« a fantázianeve a bulinak.

A teljesen saját maga hatása alá került influenszer az eseményről posztolt is a Facebook-oldalán. Ahol leírta a maga utánozhatatlanul vérlázító stílusában az esemény lényegét, bemutatva a társaságot, akiket vár a bulira:

»A társaság: szingli, magányos, szeretethiányos, depressziós, bipoláris, narcisztikus, borderline, komplexusos párkeresők, te, aki a többi flepnishez képest full normális vagy, és persze a kiszűrhetetlen szexfüggők.

Politikai nyilatkozatunk: az első lépés, hogy benépesítsük az országot, ha az online térben elszigetelődött, magányos emberek egymásra találnak a parketten. Uraim, kérjétek fel a hölgyeket egy táncra!«

Válogatott társaság, az biztos, hiszen ki ne ismerkedne meg egy izgalmasan depressziós, bipoláris, narcisztikus, borderline vagy éppen komplexusos partnerrel?

Érdemes megnézni az esemény hirdetését is, amin első ránézésre egy pár látható, de ha jobban megnézzük, a pár férfi- és nő tagja is maga Pottyondy Edina, az internet vicsorgó démona.

Nem éppen egy országot előremozdító, perspektívákat felvonultató, a társadalom szempontjából üdvözítő eseményhez adja a nevét és (mindkét) arcát Pottyondy asszony.  

Ördögi buli lesz, annyi bizonyos.” 

*

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­z­e­­x­­­i­ ­­p­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
rigor243-2
2024. május 22. 16:13
Volt pánikposzt is amikor az összes női (400) jegy elkelt, pedig további igény még lett volna rá, a férfi jegyekből meg 100 még nem kelt el. AZtán csak sikerült összerángatni a létszámot, annak ellenére hogy a női kommentelők kurvára nem bátorítóak voltak hanem pocskondiázták a férfiakat :)
Mindenhova
2024. május 21. 10:04
Akkora keze csak egy boszorkánynak lehet :O
2024. május 19. 18:05 Szerkesztve
Ha nyomorult liberális gondolkodású lennék emiatt a nő miatt lennék jobboldali, meg minden ami nem balos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!