Kedves Árpád! Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted

2024. május 04. 16:05

Nota bene, b@zdmeg.

2024. május 04. 16:05
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

„Kedves Árpád!

Van úgy, hogy valakit nem kedvelünk, olyan is előfordul, hogy rühelljük, mint a sz@rt, netán a lehető legmélyebben megvetjük. Ezen érzelmeknek hangot lehet adni. Azonban milyen szép is volna, ha ezt sikerülne az olyan, lábszagú, nőgyűlölő toposzok nélkül megtennünk, mint amilyen az például, hogy a magasra jutott – esetünkben magasról bukott – nők csakis sz0pással juthattak oda, ahova jutottak. Árpád. Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted, amint minden férfiét is, köztük a sajátoddal. Nota bene, b@zdmeg.

Üdv,

mv”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szilvay Gergely

Mandiner

Idézőjel

Csak pislogok, milyen nyakatekert kifogásokkal tudnak előállni baloldalon, hogy a jobboldali női politikusokat kívül tartsák a komolyan veendő áldozatok kategóriáján.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­g­­a­­z­­i n­­­i­­­m­­f­­­o­­­m­­á­­n­i­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
The Loner
2024. május 06. 08:28
"Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted" Verácska, nyugtasson meg hogy ez érvényes a FIDESZ-es nökre is ?!
kovsa
2024. május 05. 11:01
"Amikor egy nő emberi méltóságát megsérted, minden nőét megsérted" Ezt nem értem. Szerintem semmi nem sértőbb a NŐk emberi méltóságára, mint azok a transzvesztita férfiak, akik nőnek adják ki magukat és ragaszkodnak ahhoz az elmebajhoz, hogy ők igazi nők. Elvárva mindenkitől, hogy nőként kezeljék őket. És, meglepő módon, ezek a Mérő Vera féle nők legnagyobb éljenzői a transzvesztitáknak.
southwind-2
2024. május 05. 10:38
én nő vagyok, de ha ez a stílus maga a méltóság, akkor köszi, nem kérek belőle. Ezt a méltóságot verocska mind megtarthatod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!