Dobrev Klára: Nem pánikolok (Videó)

2024. május 15. 14:11

Gyurcsány feleségét zavarja, hogy Magyar nem akar leülni vitázni.

2024. május 15. 14:11

Nyitókép: AFP/Kőhalmi Péter

Dobrev Klára volt a vendége az ATV-n futó Egyenes Beszédnek, Rónai Egon műsorvezető leginkább az iránt érdeklődött nála, hogy mekkora a pánik a DK környékén a Tisza Párt és Magyar Péter miatt, hiszen akadnak olyan közvéleménykutatások, amelyek szerint Magyar pártja lehagyta a Demokratikus Koalíciót: „Pánik egyáltalán nincsen”– válaszolta Dobrev, aki arra is kitért, hogy kifejezetten zavarja Magyarral kapcsolatban, hogy nem ül le vitatkozni a politikai riválisaival. 

Zavar, amikor valaki menekül a vita elől. Nagyon más vitatkozni, mint politikai beszédeket mondani” 

– folytatta Dobrev, aki Rónai felvetésére, hogy a Tisza Párt sok közvéleménykutató szerint már megelőzte a DK-t-, azt válaszolta, hogy „vannak olyan kutatások, amelyek a fordítottját mutatják.” Szerinte ők, vagyis a szociáldemokraták folyamatosan erősödnek. Rónai azt is felvetette, hogy meglehetősen sokat költ mostanában a DK Magyar Péterrel foglalkozó Facebook-videókra, majd ennek kapcsán ismét szóba hozta, hogy van-e pánik a Demokratikus Koalíciónál. Dobrev Klára ekkor ismét Magyar Péterről beszélt, kiemelve, hogy kevés olyan megszólalása van, amelyben ne emlegetné Gyurcsányt, a DK-t vagy éppen Dobrev Klárát, nekik pedig politikusként az a feladatuk, hogy megvédjék a közösségüket.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 



 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. május 16. 10:44
Dehogynem.
budzsak
2024. május 16. 07:15
Az atv-s videó kezdőképe nem arról árulkodik, hogy Klára nem pánikol. (a videót inkább nem néztem meg, Klárából az a kép is elég)
2024. május 15. 21:31 Szerkesztve
Schiffer András, aki szerint azok a pártok, akik nyíltan hangoztatják, hogy azért szállnak ringbe az EP-választásokon, hogy az Európai Parlament korlátozza a magyar miniszterelnököt és a magyar kormányt, „teljes tévedésben vannak”.  Ők egy olyan gyarmati gondolkodást képviselnek, aminek semmi alapja nincsen, sem a magyar, sem az európai közösségi jogban sem.
Csuka
2024. május 15. 20:25
Pedig kene...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!